KLM vliegt vaker naar Suriname en Curaçao – Vakantie Suriname – DENISE.

KLM SLM vakantie Suriname curacao Paramaribo Amsterdam Schiphol

Goed nieuws voor de vakantiegangers onder ons.

Suriname en ook het Zonne eiland Curaçao zijn enorm populair onder de vakantiegangers uit Nederland. Vluchten zitten regelmatig vol. Vandaar dat KLM heeft besloten om 6 keer per week naar ons heerlijke land te vliegen in juli en augustus. Ook gaat KLM deze zomer elke dag naar het Curaçao vliegen. Ze gaan zelfs 10 keer per week naar het eiland dat betekent dat ze op sommige dagen zelfs 2 keer zullen vliegen. Bekijk het bericht en een aantal heerlijke vakantie video’s (vlogs) voor meer informatie en laat je inspireren. En laat je niet gek maken hoor. Suriname is namelijk nog steeds ontzettend hot en 1 van de allerleukste bestemmingen om naartoe te gaan tijdens de vakantie. Heb jij je tickets al geboekt?

Dit is een artikel uit onze categorie
DENISE. Hét Suriname Magazine.
Je kunt ons volgen op social media.
We zijn op Facebook, Instagram, Tiktok en Youtube.

KLM schreef onlangs het volgende op hun website over de vliegroute: Caraïben en Suriname

KLM vliegt deze zomer dagelijks naar Curaçao. Tijdens het hoogseizoen, in juli tot en met augustus, wordt er zelfs tien keer per week gevlogen op Curaçao. Ook de eilanden Aruba en Bonaire worden dagelijks aangevlogen.

KLM SLM vakantie Suriname curacao Paramaribo Amsterdam Schiphol

Suriname

Verder wordt Paramaribo zes keer per week aangedaan. Daarnaast vliegt KLM drie keer week naar Port of Spain en Sint-Maarten.

KLM heeft hiermee dus aangekondigd dat ze de vliegfrequentie naar Suriname en andere Caribische bestemmingen zullen verhogen. Reizigers uit Suriname en regio zullen blij zijn omdat ze nu meer opties hebben om hun familie en vrienden te bezoeken, zakenreizen te maken of op vakantie te gaan. En er vliegen ook enorm veel mensen naar Suriname voor een uitvaart. Ze willen dan de crematie of een beri van een geliefde bijwonen. Uiteraard bepaalt het financiële plaatje de mate van blijheid. Het is algemeen bekend dat de prijzen naar Suriname in het hoogseizoen best pittig zijn.

Maar reizigers zijn over het algemeen best tevreden over de diensten van KLM. De voordelen die genoemd worden zijn: de goede service aan boord, je kunt miles verdienen en inleveren, en bovendien is KLM vaak op tijd. En mocht er een vlucht uitvallen op Schiphol dan hebben ze meerdere vliegtuigen ter beschikking om het ‘gat’ op te vangen. Klik hier om het KLM vliegschema en de prijzen voor het reizen van Amsterdam naar Paramaribo te bekijken.

Uiteraard hoef je niet perse met KLM naar Suriname te vliegen. We hebben ook onze eigen carrier Surinam Airways. Een aantal Surinamers vliegt graag met SLM. 1 van de veel genoemde voordelen is het eten. Heb jij jouw tickets voor de zomer al geboekt? Klik hier om het SLM vliegschema en de prijzen voor het reizen van Amsterdam naar Paramaribo te bekijken.

Video’s

Bekijk onderstaande onlangs geplaatste vakantie Suriname video’s en laat je inspireren:

De vloggers kun je zelf ook volgen op Youtube.

Lees ook:

Over de dood van KLM stewardess Rachel uit Nederland – Luister naar het verhaal – video’s

Nieuw – Met KLM Premium Comfort Class naar Paramaribo – video – Luchtvaart Nieuws – Suriname Blog

Binnenkort 10 keer per week naar Paramaribo vliegen met KLM en SLM – vakantie Suriname video

Vacature – Cabin Attendant – Werken bij KLM

Naar Paramaribo in de meivakantie? – Boek je ticket naar Suriname bij KLM – foto’s video’s

KLM moet gedupeerde passagiers zelf terugbetalen – Travel Club – vakantie Suriname – Video vlog van Nathalie – video’s

Nederlandse KLM 1 na veiligste ter wereld – Video’s – vakantie Suriname

KLM stapt over op vegetarische maaltijden – video review rotirol

Tags: #KLM #vliegfrequentie #Suriname #Caribischebestemmingen #reizen #Amsterdam #Schiphol #Paramaribo #vakantie #passagier #toeristen #vliegtuig

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri, DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.