Bizar: Witte vrouw bevalt van tweeling – 2 zwarte meisjes – foto’s – BlackNieuws

blackNieuws Nederland witte vrouw adoptie zwarte tweeling Amerika

De 1 zal het mooi vinden maar sommige mensen krijgen er de kriebels van. Ze vragen zich af waarom.

Afgelopen week is een vrouw bevallen van 2 prachtige tweelingmeisjes. Dat gebeurt toch wel vaker zou je denken. Maar de moeder is een witte vrouw, de vader ook en de meisjes zijn zwart. Bekijk het bericht en lees hoe het komt dat de kindjes donker zijn. Bekijk de prachtige foto’s. We zijn ook benieuwd naar jullie mening.

Ps. Dit is een artikel van onze categorie BlackNieuws. Die kun je ook volgen op Facebook!

De Amerikaanse fotograaf die dit alles mocht vastleggen schreef het volgende op haar social media kanaal: Afgelopen weekend had ik de eer om bij een prachtige bevalling aanwezig te zijn. Deze twee dierbare meisjes namen hun tijd en wachtten tot meer dan 40 weken voordat ze hun debuut maakten.

Moeder, die thuis wilde bevallen, heeft hard gewerkt en om beide meisjes thuis af te leveren. Een aantal bijzondere omstandigheden brachten haar daarna naar het ziekenhuis, maar iedereen is inmiddels weer veilig en wel thuis.

Dit was de eerste tweeling thuisbevalling waar ik getuige van was en om het nog unieker te maken zijn ze van geadopteerde embryo’s! Grote zus was bij de hand en een constante hulp. Bliss Birth Services is altijd een plezier om mee te maken.

Op de vraag waarom de babies donker zijn werd geantwoord.: De moeder heeft de twee, toen ze nog embryo’s waren, geadopteerd. Dus het zijn eitjes gedoneerd door een andere (zwarte) vrouw die doormiddel van IVF in de buik van de adoptiemoeder zijn geplaatst. 

P.s. Het kan ook zo zijn dat de nieuwe ouders geen idee hadden dat de baby’tjes zwart waren. Soms kiezen stellen daarvoor. ‘Ze zien geen kleur’.  Dit is mogelijk in Amerika. Ze ontvangen hetgeen God ze geeft met liefde.