Onze moeder Estel Rellum (Zeeuw) uit Suriname is er niet meer – foto’s

Estel Rellum Suriname Nederland FamilieNieuws beri

Voor de wereld was zij een moeder, maar voor ons was ze de wereld

Met deze woorden maken de Sandra Coupain en Brain Zand, mede namens de overige familie het overlijden van hun mama Estel Rellum, geboren Zeeuw, bekend. Let op: VANAVOND, vrijdag 31 maart 2023, is er een singi neti in Suriname. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen veel sterkte met het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Als elke druppel kon zeggen hoezeer we haar gaan missen, dan regende het elke dag… Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk, altijd één. Wat op liefde is gebouwd, vergaat niet. Voor heel de wereld was zij een moeder, grootmoeder en overgroot voor ons was zij de hele wereld.

Bedroefd maar dankbaar maken we bekend dat vrij plotseling van ons is heengegaan, mw.

Estel Susanna Rellum
Geboren Zeeuw

Geboren 26-01-1937 Saramacca
Overleden 25-03-2023 Paramaribo
Ze bereikte de gezegende leeftijd van 86 jaar

Uitvaart

Op vrijdag 31 maart 2023 is er een singi neti aan de Beterwonenstraat no. 18 zijstraat van de Anton de Komstraat te Paramaribo

De teraardebestelling vindt plaats op zaterdag 01 april 2023 op de begraafplaats Marius rust aan de dochter Sophie Redmondstraat. Vanaf 14.00u is er gelegenheid om afscheid te nemen in de aula. De uitvaartdienst vangt aan om 15.00 uur en zal tot 16.00 uur duren waarna wij Estel naar haar laatste rustplaats zullen begeleiden.

De diepbedroefde familie

Dochter Sandra Coupain en gezin
Zoon: Brain Zand en gezin
Kinderen en kleinkinderen van wijlen Lorette Coupain Zus : Susana Bohr en gezin

Rust Zacht Estel

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van onze moeder Estel Rellum (Zeeuw) uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Estel Rellum Suriname Nederland FamilieNieuws beri
Estel Rellum Suriname Nederland FamilieNieuws beri
Estel Rellum Suriname Nederland FamilieNieuws beri
Estel Rellum Suriname Nederland FamilieNieuws beri


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws. Hét Suriname Magazine op Instagram: Over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.