Onze Robby Baksi uit Suriname is er niet meer – foto’s

Robby Baksi Saramacca Suriname Nederland beri

Vorige week heeft de familie Baksi afscheid moeten nemen van hun geliefde Faizel Baksi. Voor velen bekend als Robby. Hij was medeoprichter van S.S.C Groningen en tevens penningmeester. 

Hij mocht maar 43 jaar jong worden. Bekijk het bericht voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen de familie maar ook zijn makker bij S.S.C Groningen veel sterkte met het jonge verlies. Helpen jullie mee met condoleren? 

Diep geschokt en zeer bedroefd geven wij te kennen dat hedenmorgen van ons is heengegaan: Dhr:

Faizel Mohamed Baxi (mba Robby)

Geboren 15 december 1979
Overleden 21 maart 2023
In de leeftijd van 43 jaar

Robby was de medeoprichter van S.S.C Groningen tevens penningmeester. Hij was zeer behulpzaam en de club kon altijd op hem rekenen. Hij was een grote voetballiefhebber en deed alles wat hij kon voor de spelers. Hij had een multifunctionele rol in de club ( kok, verzorger, financierder etcetccc). Vanaf het begin heeft hij heel veel voor het team betekend. Wij zullen hem heel erg missen.

Aan de familie wensen wij heel veel sterkte toe.
Fly high Robby
Till we meet again

~ S.S.C Groningen ~

Uitvaart

De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden op woensdag 22 maart 2023 in Suriname. Bekijk onderstaande gedeelde foto’s van onze Robby Baksi uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Robby Baksi Saramacca Suriname Nederland beri
Robby Baksi Saramacca Suriname Nederland beri
Robby Baksi Saramacca Suriname Nederland beri
Robby Baksi Saramacca Suriname Nederland beri

Robby Baksi Saramacca Suriname Nederland beri

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws. Hét Suriname Magazine op Instagram: Over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.