Jonge drielingmoeder met Sikkelcelziekte heengegaan in Suriname – video’s

Drieling Suriname moeder sikkelcel Nederland beri hulp

Naomi Pobosi, moeder van 5 jonge kinderen waaronder een drieling is helaas overleden. Wil je een bijdrage leveren? Je helpt de familie al mee door dit bericht te delen met een ieder!

De jonge moeder was al een paar keer bij ons in het nieuws gekomen. Niet alleen omdat ze moeder was een hele bijzondere drieling maar ook omdat ze Sikkelcelziekte had. In een hele ernstige vorm. Ze heeft het niet overleefd. Helaas hebben al haar 5 kinderen dezelfde ziekte. Bekijk het bericht en de video’s voor meer informatie over Naomi en deze ziekte bij Surinamers. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wellicht kan iemand de familie, die het ontzettend zwaar heeft, ondersteunen in welke vorm dan ook. Wij van FamilieNieuws wensen haar gezin, familie en alle overige diepbedroefde nabestaanden veel power met het verlies.

John Codrington van de sikkelcellenvereniging schreef het volgende bericht:

Naomi Pobosi

Moeder drieling met Sikkelcelziekte heengegaan.
Naomi, laat 5 kinderen achter die elk de ernstige vorm van Sikkelcelziekte hebben. Opeen volgende regeringen hebben haar in haar leven steun beloofd met huisvesting en nu heeft de Here God haar een eeuwig huis gegeven.

Wij van de sikkelcellen vereniging willen dat ze een waardig afscheid krijgt en vragen u de familie te helpen in deze droeve tijd. Ze wordt 25 maart ten grave gedragen.

Ook doneren?

Indien U wilt helpen. Graag een pm naar de heer Codrington: Klik hier om direct naar zijn Facebookpagina te gaan 

Je kunt ook je donaties afgeven op de OS Reeberg. U mag ze ook eerst telefonisch contacten alvast bedank. Samen staan we sterk.

Meer informatie volgt.

Drieling Suriname moeder sikkelcel Nederland beri hulp
Drieling Suriname moeder sikkelcel Nederland beri hulp

Naomie, bedankt for sharing your life with the world. Ze maakte van haar ziekte geen geheim en vertelde regelmatig haar verhaal.

Bekijk hier de video’s met haar verhaal:

Meer over sikkelcelziekte in Suriname:


Lees ook:

Over een ander drieling gezin uit Suriname:

Drieling Suriname moeder sikkelcel Nederland beri hulp Drieling Suriname moeder sikkelcel Nederland beri hulp
Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws. Hét Suriname Magazine op Instagram: Over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.