Video – 20-jarige dood om Suribet geld – officieel bericht Politie Suriname

politie Suriname Nederland beri ivory

Hierbij het officiële bericht van de politie omtrent de dood van de 20-jarige Ivory. Velen kennen hem als Bobcat of Bopu

Hij is dood vanwege een SRD 150. Een bedrag waar je tegenwoordig in Suriname amper een brood en 2 soft mee kunt kopen. Bekijk het bericht en de video. Geef het door aan belangstellenden. We wensen de familie, vrienden en overige nabestaanden veel power met dit trieste verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Politie Suriname schreef: Ruzie om geleend geldbedrag voor aankoop Suribet eindigt in dodelijke steekpartij. De 20-jarige I.T. is op donderdag 16 maart 2023 bij een steekpartij op een adres aan de Olometistraat in het ressort Latour komen te overlijden.

De politie van het bureau Latour deed na een melding van een steekpartij, waarbij het slachtoffer niet aanspreekbaar was de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren het slachtoffer I.T. aan dat geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van I.T. vast.

Volgens het voorlopig onderzoek is gebleken dat I.T. en zijn buurjongen M.P. (25) ruzie kregen om een geleend geldbedrag, dat uitmondde in de dodelijke steekpartij.

Na de daad verliet de verdachte M.P. de plek, maar werd kort daarna door een speciale politie-eenheid in de directe omgeving in de kraag gevat. Hierna is de verdachte ter voorgeleiding overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die belast is met het verder onderzoek in deze zaak.

Het ontzielde lichaam van I.T. is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen.

FamilieNieuws schreef eerder: Ivory T. is vanmorgen aan Olometisteeg gedood. De verdachte zou een 25-jarige buurman/vriend van hem zijn. Het ging om SRD 150 die hij van hem had geleend. De twee kregen ruzie. Inmiddels is de jongen naar het naar het mortuarium vervoerd.

De politie is bezig het onderzoek af te ronden. Later meer in het officiële bericht van de politie

Bekijk hier een video van Sun Web TV erover:

Bekijk de gedeelde foto’s van social media:

politie Suriname Nederland beri ivory

politie Suriname Nederland beri ivory

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws. Hét Suriname Magazine op Instagram: Over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.