Shailesh Ramdat uit Suriname is veel te vroeg heengegaan

Shailesh Ramdat Suriname Beri Nederland

35 jaartjes jong mocht hij maar worden. Helpen jullie mee met condoleren?

Shailesh Ramdat uit Suriname is overleden. Let op: MORGEN zaterdag 18 maart 2023 zal de uitvaart plaatsvinden in Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies.

De pijn die ik van binnen voel,,
Mijn hart is zwart.
Mijn tranen zijn donker,
Maar er is niemand die het ziet

Shailesh Ramdat

Overleden op 14 maart 2023 in de jonge leeftijd van 35 jaar.

Uitvaart

De uitvaart zal plaatsvinden op zaterdag 18 maart 2023. 8.30 is het afscheid te ‘Slans Hospitaal. Om 1400 uur zal de crematie plaatsvinden te Weg naar Zee.

Geef bovenstaand bericht omtrent het overlijden en de uitvaart van Shailesh Ramdat uit Suriname door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Shailesh Ramdat Suriname Beri Nederland
Shailesh Ramdat Suriname Beri Nederland

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws. Hét Suriname Magazine op Instagram: Over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.