Onze mattie Amrish Birtantie uit Suriname is heengegaan – foto’s

Amrish Birtantie Suriname beri Nederland

Een vriendschap die al lang bestaat

Hierbij wordt bekend gemaakt dat Amrish Birtantie uit Suriname is overleden. Velen kennen hem als Maiko of Mike. Hij mocht slechts 38 jaar jong worden. Bekijk het bericht voor meer informatie en foto’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het veel te vroege verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Een vriendschap die al lang bestaat
Een vriendschap die niet vergaat.
Een vriendschap die niet op papier past.
Dus deze vriendschap die staat vast.

Amrish Birtantie
ook bekend als Maiko of ook Mike

Geboren 19 december 1984
Overleden 12 maart 2023
In de jonge leeftijd van 38 jaar

Uitvaart

De uitvaart zal in Suriname plaatsvinden op zaterdag 18 maart 2023. Om 10.00 is het afscheid aan de MR Pierkhanweg 69. Om 13.00 is de crematie te Crematieoord Uitkijk.

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s van Amrish Birtantie uit Suriname en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname: 

Amrish Birtantie Suriname beri Nederland
Amrish Birtantie Suriname beri Nederland
Amrish Birtantie Suriname beri Nederland

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws. Hét Suriname Magazine op Instagram: Over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.