20-jarige Ivory uit Suriname dood om een SRD 150

politie Suriname Nederland beri ivory

Zojuist is de 20 jarige Ivory uit Suriname gedood. De dader zou een buurman/mattie van hem zijn. Het zou gaan om geld: SRD 150. Velen kennen hem als Bobcat of Bopu

Bekijk het bericht. Lieve mensen gaan we zo met elkaar om tegenwoordig? Nee toch? We wensen de familie, vrienden en overige nabestaanden veel power met dit wrede en wederom #zinloze verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Ivory T. is vanmorgen aan Olometisteeg gedood. De verdachte zou een 25-jarige buurman/vriend van hem zijn. Het ging om SRD 150 die hij van hem had geleend. De twee kregen ruzie. Inmiddels is de jongen naar het naar het mortuarium vervoerd.

De politie is bezig het onderzoek af te ronden. Later meer in het officiële bericht van de politie

Bekijk de gedeelde foto’s van social media:

politie Suriname Nederland beri ivory

politie Suriname Nederland beri ivory

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws. Hét Suriname Magazine op Instagram: Over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.