2 jongeren opgepakt na bizarre dood 47-jarige taxichauffeur – politie Suriname – video

Taxi chauffeur Vijaikumar Mangroe Suriname Nederland beri

18 jaar en 20 jaar!! Hoe haal je het in je hoofd om iemand op deze manier af te takelen? Lees hier het officiële bericht van de politie met een update omtrent de twee jonge verdachten die zijn aangehouden.

Het betreft de moord op jonge taxichauffeur, meer bekend als Ploem, hij was op wrede wijze aangetroffen. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden veel power met dit hartverscheurende verlies.

Lees hier de update van politie Suriname:

Update: Lijk manspersoon met kapverwondingen aangetroffen te Okrodam; twee verdachten. De afdeling Kapitale Delicten heeft in de zaak waarbij het ontzielde lichaam van de 47-jarige taxichauffeur Vijaikumar Mangroe met kapverwondingen op zaterdag 11 maart 2023 te Okrodam was aangetroffen, na intensief speurwerk twee verdachten aangehouden.

Het gaat in deze om de 18-jarige verdachte X.K. , die na op zijn woonadres te zijn opgespoord en niet was aangetroffen, zich op dinsdag 14 maart 2023 heeft aangemeld bij de politie. Op zijn aanwijzing is in de morgen van woensdag 15 maart 2023 de 20-jarige verdachte A.A. op zijn werkplek aangehouden.

Beide verdachten zijn voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het verder onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Politie Suriname schreef eerder: Lijk manspersoon met kapverwondingen aangetroffen te Okrodam. Het ontzielde lichaam van de 47-jarige taxichauffeur Vijaikumar Mangroe is op zaterdag 11 maart 2023 door de politie van het bureau Kwatta te Okrodam ter hoogte van het Proms project aangetroffen.

De wetsdienaren deden na een melding van het Command Center dat er een lijk van een manspersoon te Okrodam was de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst op de plek troffen de wetsdienaren op de langs de weg lopende de berm Vijaikumar die geen teken van leven meer vertoonde met kapverwondingen op zijn hoofd aan. Het wit gelakte voertuig, waarmee het slachtoffer taxi reed, werd ongeveer 30 meters verwijderd van hem aangetroffen. Een arts stelde officieel de dood van de taxichauffeur vast.

Het ontzielde lichaam van Vijaikumar is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat er misdrijf in het spel is. Aan de aanhouding van de verdachten wordt gewerkt. De zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Video

Bekijk ook de video van SUN-web TV


Uitvaart

De familie heeft de gegevens omtrent de uitvaart van taxichauffeur Vijaikumar Mangroe uit Suriname bekend gemaakt. We wensen hen allemaal veel sterkte:

Taxi chauffeur Vijaikumar Mangroe Suriname Nederland beri

Taxi chauffeur Vijaikumar Mangroe Suriname Nederland beri

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws. Hét Suriname Magazine op Instagram: Over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.