Onze zoon, broer en vader Harvey Misiedjan uit Suriname is uit ons midden gerukt

#zinloosgeweld Helpen jullie ons mee met het condoleren van de nabestaanden van de geliefde Harvey Misiedjan?

Hij overleed plotseling in Suriname. Hij mocht slechts 43 jaar jong worden. Bekijk het bericht van de familie voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder heel veel power met het veel te jonge verlies.

Zomaar uit het leven.
Tranen te kort voor dit verdriet.
Al zullen we je stem nooit meer horen.
De herinnering verlaat ons niet.

Met deze woorden maak ik bekend dat uit ons midden is weggerukt mijn geliefde zoon, onze broer(tje), vader en oom

Harvey Misiedjan

Wij zullen voor altijd van je houden
~ Patricha ~

In de media: De 43-jarige Harvey Misiedjan uit Suriname overleed op maandag 6 maart 2023 in het bijzijn van familie aan de Oost-Westverbinding nabij kilometer 58 in het district Commewijne. Wij van FamilieNieuws wensen zijn familie en vrienden veel power met dit hartverscheurende verlies. #zinloosgeweld

Harvey Misiedjan Suriname Nederland beri

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws. Hét Suriname Magazine op Instagram: Over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.