Onze mama Jacoba Ceder uit Suriname is heengegaan – foto’s

Jacoba Ceder uit Suriname beri Nederland

Ze was bekend als Co of Coba en mocht 85 jaar worden. Helpen jullie mee met condoleren?

Hierbij maken de kinderen het overlijden van hun moeder Jacoba Ceder uit Suriname bekend. Let op: Er is VANAVOND, woensdag 15 maart 2023 een singi neti te Zorg en Hoop. De uitvaart zal plaatsvinden te Plantage Vierkinderen. Er is een bus beschikbaar. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s voor alle details. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de families Cairo, Ceder en alle overige nabestaanden veel power met het verlies. 

Ik heb mijn moeder niet verloren, daarvoor gaf zij mij te veel.
Wat zij mij zei blijf ik horen. Van wat ik ben is zij een deel.

Diepbedroefd maar met onuitwisbare herinneringen aan wie ze was en wat ze voor ons betekend heeft, geven wij te kennen dat op 4 maart jongstleden vredig is ingeslapen, onze moedertje, trotse grootmoeder en overgrootmoeder.

Jacoba Celestina Ceder
Meer bekend als Co of Coba

Op de gezegende leeftijd van 85 jaar.

Waka bun lobi mama en gran mama.
Wi sa tang memre yu, sonting wang lafu, sonting wan kre.

Uitvaart

De singi neti zal plaatsvinden op woensdag 15 maart 2023 van 20:00 tot 5:00 uur aan de Markoesastraat 1 te Zorg en Hoop.

Gelegenheid tot afscheid nemen ( voor degene die niet naar Vierkinderen kunnen) is op donderdag 16 maart 2023 van 11:30 – 12:30 aan de Markoesastraat 1 te Zorg en Hoop.

De rouwdienst zal gehouden worden op donderdag 16 maart 2023, in de kerk te Plantage Vierkinderen, met aansluitend de ter aarde bestelling op de begraafplaats aldaar. Hier zal er ook gelegenheid zijn tot afscheid nemen.

Bus beschikbaar

Voor belangstellenden die de uitvaart bij willen wonen, is er een bus beschikbaar gesteld aan de Heiligeweg. Instap is om 13:00 uur en vertrek is om 13:15 uur.

Namens de diepbedroefde:

Clemens Cairo en gezin
Bernadette Cairo en gezin
Carmelita Cairo en gezin
Hermien Alvares-Cairo en gezin
Beatrix Ceder en gezin.

Bekijk het bericht omtrent het overlijden van onze moeder Jacoba Ceder uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Jacoba Ceder uit Suriname beri Nederland
Jacoba Ceder uit Suriname beri Nederland
Jacoba Ceder uit Suriname beri Nederland
Jacoba Ceder uit Suriname beri Nederland
Jacoba Ceder uit Suriname beri Nederland
Jacoba Ceder uit Suriname beri Nederland

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws. Hét Suriname Magazine op Instagram: Over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.