Marlon verliest leven na ruzie met koppel aan de Waterkant – politie Suriname – Video

politie Suriname Marlon Paramaribo Nederland beri

Bekijk ook de video. Wij van FamilieNieuws wensen zijn geliefde en alle overige nabestaanden veel power met dit hartverscheurende verlies. Geef het bericht door aan een ieder. Er wordt namelijk nog gezocht naar het verdachte koppel.

Lees hier het officiële bericht van de politie na de dood van deze 43-jarige man in Paramaribo. Bekijk ook de uitgebreide video. Marlon overleed nadat hij samen met zijn geliefde een woordenwisseling kreeg met een ander koppel aan de Waterkant. 

Politie Suriname schreef: Steekpartij Fred Derbystraat met dodelijk afloop. De 43-jarige M.R. (het zou gaan om Marlon, ook bekend als Jovo, redactie) is in de vroege ochtend van dinsdag 14 maart 2023 na een steekpartij aan de Fred Derbystraat ter plaatse komen te overlijden.

Na een melding van het Command Center dat een man met een steekverwonding zich bevond aan de Fred Derbystraat ter hoogte van Malhoe en dat het slachtoffer vermoedelijk het leven had gelaten, deed de politie van het Bureau Nieuwe Haven en andere politie eenheden de plek aan voor onderzoek.

Daar aangekomen troffen de wetsdienaren het slachtoffer M.R. dat geen teken van leven meer vertoonde op voormelde locatie aan. Een arts stelde officieel de dood van de man vast. Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat M.R. en zijn partner tijdens het borrelen aan de Waterkant een woordenwisseling kregen met een ander koppel.

Na de woordenwisseling verlieten beide koppels de locatie, maar op een bepaald moment kwamen ze elkaar weer tegen aan de Fred Derbystraat ter hoogte van Malhoe. Er ontstond wederom een woordenwisseling tussen hen die uitmondde in een steekpartij, met voor M.R. het noodlottige gevolg.

Na de daad verliet het verdacht koppel op de bromfiets de plek. Twee beveiligers van een Securitybedrijf die in de omgeving waren, zette de achtervolging in, maar verloor de verdachten ter hoogte van de Gemenelandsweg uit het oog.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van M.R. door de politie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Bekijk hier de video van SUNWEB-TV Suriname:

politie Suriname Marlon Paramaribo Nederland beri
Foto binnengekomen via Facebook

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws. Hét Suriname Magazine op Instagram: Over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.