Artiest Nelson “Mandela” Tempo heengegaan in België – beri in Suriname – video reportage

Tempo Nelson Suriname beri Nederland

De Surinaamse Nelson Tempo is overleden in België. Hij was voor velen bekend als Dancehall artiest Mankal Mandela van Boss Creation. Hij mocht maar 41 jaar worden.

Bekijk de indrukwekkende foto- en videoreportage in het bericht. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de families Doeglas en Tempo, zijn vele vrienden en alle overige nabestaanden veel power met dit veel te vroege verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Overleden in België

Nelson Tempo
Mandela

Geboren 14 mei 1981
Overleden 23 februari 2023
In de leeftijd van 41 jaar
Velen kennen hem als
Dancehall artiest ‘Mandela’

Uitvaart

De uitvaart heeft plaatsgevonden op zaterdag 11 maart 2023. Bekijk onderstaande foto voor alle details:

Tempo Nelson Suriname beri Nederland

Foto’s

Bekijk alle overige foto’s en video’s van de Surinaamse Artiest Nelson “Mandela” Tempo die is heengegaan in België. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Video’s

.

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws. Hét Suriname Magazine op Instagram: Over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media