Onze zorgzame mama Ernestine van der Clous – Sabajo uit Suriname is niet meer – foto’s

Ernestine van der Clous- Sabajo beri Suriname Nederland

Al is mama nog zo oud, verliezen wil je haar niet. De familie van der Clous maakt hierbij bekend dat hun moeder Ernestine van der Clous – Sabajo uit Suriname op 93-jarige leeftijd is overleden.

Let op: Er is vandaag, zondag 12 maart 2023, een singi neti in Suriname. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen en de overige nabestaanden veel sterkte met het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Psalm 23:4
“Al ging ik ook door een dal vol schaduw van de dood, ik zou geen kwaad vrezen, want U bent met mij; Uw stok en Uw staf, die vertroosten mij “

Middels dit bericht wil de familie van der Clous bekend maken dat van hun is heengegaan hun lieve en zorgzame moeder, grootmoeder, overgroot- en betovergroot moeder, Mw.

Ernestine Cecilia van der Clous- Sabajo.

Ze overleed in de leeftijd van 93 jaar

Uitvaart

De uitvaart is op maandag 13 maart 2023 ten huize van de overledene vanaf 13:00 u.
Indira Gandhi weg # 892 naast de RGD poli.

Er zal vandaag zondag 12 maart 2023 een singi neti gehouden worden van 20:00u – 22:00u.

Rust zacht onze moeder, grootmoeder, overgroot en betovergroot moeder

Foto’s

Bekijk het rouwbericht en de gedeelde foto’s van onze moeder Ernestine van der Clous – Sabajo uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname: 

Ernestine van der Clous- Sabajo beri Suriname Nederland

Ernestine van der Clous- Sabajo beri Suriname Nederland

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws. Hét Suriname Magazine op Instagram: Over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.