Nederland – Heel gezin in 1 klap weg na dodelijk verkeersongeval – video’s

verkeer Nederland gezin overleden

Moeder, vader en twee kids van 10 en 13 jaar. De auto vloog in brand en de deuren zaten op slot waardoor ze niet gered konden worden. Een hartverscheurend bericht uit Nederland.

Er waren meerdere auto’s betrokken bij het ongeval. 1 van de chauffeurs was onder invloed van drugs en drank. Bekijk het bericht en de gedeelde video’s voor meer informatie Geef het door aan belangstellenden. Een ongeluk schuilt in een klein hoekje lieve mensen. Wees lief voor elkaar en denk aan elkaar. Gezegende zondag voor een ieder .

In Nederland

Een zeer ernstig verkeers ongeval in Nederland. 4 mensen uit 1 gezin zijn overleden na een verkeersongeval in Nederland. Moeder, vader en hun twee kids. De ouders waren beiden 46 jaar, hun zoon was 13 en hun dochtertje slechts 10 jaar jong. De auto vloog in brand tijdens het ongeval. Volgens omstanders kon het gezin niet gered worden omdat de deuren op slot waren.

Het ongeval vond plaats op de A59 bij Sprang-Capelle. De wrakstukken vlogen meters de lucht in. Ze lagen verspreid rondom het wegdek. Er waren meer auto’s en een vrachtwagen betrokken bij het ongeval. Een 33-jarige chaufeur is lichtgewond geraakt en naar het ziekenhuis overgebracht. Hij was onder invloed van alcohol en drugs. Het is nog onduildelijk of hij de veroorzaker is van het ongeval.

Tienpassie

Het is niet de eerste keer dat er dodelijke ongevallen gebeuren op deze weg. In 2002 reden 4 jongeren tegen een boom. Ze waren 17 tot 22 jaar. Ook in 2004 overleden 4 personen nadat een vrachtwagen chauffeur een file inreed. De slachtoffers waren een vrouw van 42 uit Amsterdam en 3 kinderen. Twee van 8 en 1 van amper 7 jaar. Er zijn ook veel gewonden gevallen na ongelukken op de weg. In Suriname noemen we zo een weg wel eens een “tienpassie”. Een plek waar veel ongelukken gebeuren.

Video’s

Bekijk onderstaande video erover

En van de eerdere ongevallen:

verkeer Nederland gezin overleden

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws. Hét Suriname Magazine op Instagram: Over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.