Jonge moeder gedood en gedumpt door haar ex – Politie Suriname – video

Gieslawatie Audhoe politie Suriname Nederland

De 34-jarige Shirley, moeder van 4 is gedood en gedumpt door haar ex. En dat op de dag van de vrouw. Een dag waarop vrouwen extra verwend moeten worden!

Lees hier het uitgebreide bericht van de politie omtrent de wrede daad in Suriname. Bekijk ook een korte video. Mannen!!!! Waarom doen sommige van jullie dit?? Onthou 1 ding: een vrouw is niet jouw bezit. Je hebt het recht niet om haar te doden. Geef dit bericht door aan een ieder voor bewustwording. We wensen de 4 kids en de overige nabestaanden veel sterkte met het zware verlies.

Politie Suriname schreef: Vrouw op internationale dag van de vrouw vermoedelijk van het leven beroofd; verdachte aangehouden. De politie vanhet bureau Geyersvlijt heeft op woensdag 8 maart 2023 het lichaam van de 34-jarige Gieslawatie Audhoe meer bekend als “Churly” op de grond in een inham aan de Kanangalaan ter hoogte van de dierentuin aangetroffen. De vrouw vertoonde geen teken van leven meer.

De wetsdienaren koersten naar de locatie voor onderzoek, na een melding te hebben ontvangen dat een vrouwspersoon uit een bruine personenauto was gedumpt. Naar zeggen van een alerte burger reed hij voorbij voornoemde locatie en zag het donkerbruine voertuig in de inham, waarbij het rechterportier openstond en iemand naast het voertuig op de grond lag. Hij vond dat verdacht en keerde terug om poolshoogte te nemen. Daarbij trof hij het lichaam van een vrouwspersoon die geen teken van leven meer vertoonde aan. Een arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de vrouw op die dag omstreeks 15.00 uur bezoek kreeg van haar ex-vriend Steven K. (40). Hierna vertrok de vrouw met haar ex-partner en liet haar vier kinderen alleen achter. Een 12-jarige dochter gaf de politie aan dat zij haar moeder vanaf het moment dat zij was opgehaald, niet meer kon bereiken.
De verschillende onderzoekdiensten van de politie deden eveneens de locatie aan en is het verder onderzoek van deze zaak overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten (K.D.).

Na uitgewerkte informatie van medewerkers van de afdeling (KD) is in samenwerking met leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) op donderdag 9 maart 2023, de verdachte Steven die in het donkerbruine voertuig aan de Jozef Israëlstraat was gezeten, aangehouden. Steven moet na zijn ex-partner Gieslawatie te hebben opgehaald met haar naar de Cultuurtuinlaan zijn gereden. Op een bepaald moment moet hij vermoedelijk haar mond en keel hebben dichtgedrukt, met voor de vrouw het noodlottige gevolg. Het motief moet in de relationele sfeer liggen.

In opdracht van het Openbaar Ministerie (O.M.) is het ontzielde lichaam van Gieslawatie ter obductie door de politie in beslag genomen, terwijl de verdachte Steven na afstemming met het O.M. in verzekering is gesteld. Ook het voertuig is hangende het onderzoek in beslag genomen.

Bekijk ook een video:

Gieslawatie Audhoe politie Suriname Nederland

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws. Hét Suriname Magazine op Instagram: Over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.