Meisje overleden na ‘Hit en Run’ in Suriname – Politie Suriname

politie Suriname Nederland beri

Een belangrijke update: 13-jarige voetganger dodelijk aangereden; autobestuurder meldt zich aan. De 33-jarige autobestuurder Dhiradj H. die in de avond van dinsdag 7 maart 2023 de 13-jarige voetganger Avanaisa Rowley dodelijk heeft aangereden aan de Bomaweg, heeft zich in de middag van woensdag 8 maart 2023 omstreeks 13.45 uur op het politiebureau Santo Boma aangemeld. Goedzo!!!

Mooi mooi meisje, plotseling van het leven berooofd!!

Gaarne dit bericht doorsturen naar een ieder zodat de bestuurder, die gevlucht is na de dodelijke aanrijding, zich direct kan melden bij de politie. Lees hier het officiele politiebericht na de wrede dood van een 13-jarig meisje. Ze liep samen met haar zus en vriend op de weg toen een auto plotseling op hen inreed. Wij van FamilieNieuws wensen haar zus, familieleden en vriendinnen veel power met dit hartverscheurende verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Politie Suriname schreef: 13-jarige voetganger dodelijk aangereden; autobestuurder doorgereden. De 13-jarige Avanaisa Rowley is in de avond van dinsdag 7 maart 2023 dodelijk aangereden door een personenauto aan de Bomaweg.

De politie van het bureau Santo Boma kreeg op dinsdag 7 maart 2023 van het Command Center een melding van een aanrijding met dodelijk afloop aan de Bomaweg ter hoogte van het Ontwikkelingscentrum Wanica. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren het verkeersslachtoffer Avanaisa die geen teken van leven meer vertoonde op de langs de weg lopende berm aan.

De politieambtenaren constateerden tijdens het voorlopige onderzoek dat Avanaisa kort tevoren door een wit gelakt voertuig was aangereden. Een zus van het slachtoffer gaf de politie te kennen dat zij samen met haar vriend en Avanaisa over de Bomaweg liepen.

Zij kwamen vanuit de richting van de Welgedacht A weg en gingen in de richting van de Welgedacht C weg, terwijl de automobilist in tegenovergestelde richting reed. Ter hoogte van het Ontwikkelingscentrum Wanica week het wit gelakt voertuig plotseling uit en reed op hun in, met als gevolg dat haar jongere zus dodelijk werd aangereden. De zus en haar vriend zijn ongedeerd gebleven.

Na de aanrijding is de autobestuurder doorgereden en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. Aan de opsporing en aanhouding van de doorrijder wordt gewerkt. Het ontzielde lichaam van Avanaisa is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding zal worden overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.

politie Suriname Nederland beri

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws. Hét Suriname Magazine op Instagram: Over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.