Onze zoon en zanger Roepesh Soekha uit Suriname is er niet meer

Roepesh Soekha uit Suriname Nederland zanger

In leven was hij taxi chauffeur van Chagha’s Taxi en tevens zanger van muziek formatie No Limit. Hij was maar 36 jaar jong.

Een hartverscheurend bericht van overlijden. De familie heeft bekend gemaakt dat hun Roepesh Soekha uit Suriname plotseling is overleden. Let op: De uitvaart is MORGEN, zondag 5 maart 2023 in Suriname. Vanavond is er een rouwzitting. Bekijk het bericht en de andere foto voor de details en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden veel power met dit hartverscheurende verlies.

Langs deze weg geven wij te kennen dat van ons is heengegaan onze zoon, broer, schoonbroer, vader en oom.

Roepesh Rinesh Soekha

In de leeftijd van 36 jaar
In leven was hij taxi chauffeur van Chagha’s Taxi en tevens zanger van muziek formatie No Limit

Uitvaart

De uitvaart vindt plaats op zondag 5 maart 2023 om 10.00u, te Weg naar Zee. Gelegenheid tot afscheid nemen is van 7.00-9.00u. Let op: Rouwzitting is alleen op de zaterdag 4 maart 2023 van 8.00-9.00u p.m

Namens de diepbedroefde familie

Bekijk bovenstaand rouw bericht omtrent het overlijden van Roepesh Soekha uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Roepesh Soekha uit Suriname Nederland

Roepesh Soekha uit Suriname Nederland zanger

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws. Hét Suriname Magazine op Instagram: Over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.