Onze collega Vishaal Biseswar heeft het niet gehaald – Politie Suriname – video’s foto’s

Vishaal Biseswar van politie Suriname Nederland

Hij heeft gevochten voor zijn leven, maar het mocht niet baten. Hij mocht slechts 31 jaar jong worden. Helpen jullie mee met condoleren?

Het korps politie Suriname maakt hierbij het overlijden van collega Vishaal Biseswar bekend. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s video’s en condoleances. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen het korps, alle familieleden en vrienden veel power met het jonge verlies.

This is not a Goodbye, this is a Thank You
Thank you for coming into our Life’s and giving us Joy.
Thank You
Until we meet again
Dit nummer speciaal voor jou, Vishaal Biseswar
~ Lucky Singh & Akash Patti ~

Politie Suriname schreef:
Overlijdensbericht:

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op maandag 27 februari 2023 is heengegaan, de Agent van politie 2e klasse

BISESWAR AKAASH VISHAAL

in de leeftijd van 31 jaar

Uitvaart

De crematie met aangepast korpseer vindt plaats op vrijdag 3 maart 2023 om 13.00 uur op het crematie-oord te Weg naar Zee. Gelegenheid tot het nemen van afscheid tussen 09.30 uur en 12.00 uur ten huize van de overledene aan de Sadhoerampersadweg no.18, zijstraat van de Mon Plaisirweg.
De stoet vertrekt vervolgens om 12.00 uur onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (MSD) naar Weg naar Zee, alwaar er ter hoogte van het crematie-oord het stoffelijk overschot met Korpseer zal worden begeleid naar het crematie-oord.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

Bekijk de gedeelde foto’s en video’s van Vishaal Biseswar van politie Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Vishaal Biseswar van politie Suriname Nederland

Vishaal Biseswar van politie Suriname Nederland
Vishaal Biseswar van politie Suriname Nederland
Vishaal Biseswar van politie Suriname Nederland
Vishaal Biseswar van politie Suriname Nederland

Video’s

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws. Hét Suriname Magazine op Instagram: Over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.