Een video herinnering aan mijn man, leerkracht Radjinderkoemar Naipal uit Suriname

leerkracht Radjinderkoemar Naipal Suriname Nederland

Hij was leerkracht op de technische school in Paramaribo en gaf Electro. Op de Avond Mulo gaf hij wiskunde. Hij was tevens grafisch instructeur. Happy birthday in heaven. 

Vandaag zou hij 60 jaar worden, maar het lot heeft anders besloten. Zij geliefde vrouw deelt mede namens de kinderen een aantal videoherinneringen. Hij is uit het oog maar zeker niet uit het hart. We wensen het gezin veel power vandaag. Helpen jullie mee met de sterkte wensen?

Je verjaardag in de hemel
De zoveelste al weer
Het is niet dat we je minder missen,
Dat wordt steeds een beetje meer

We missen jou

Radjinderkoemar Naipal
Ook bekend als meester en metter of Djinna

Geboren op 27 februari 1963
Overleden op 19 mei 2018
Hij overleed in de leeftijd van 55 jaar

Vandaag, maandag 27 februari zou hij 60 jaar worden
Hij was leerkracht op de technische school in Paramaribo en gaf Electro. Op de Avond Mulo gaf hij wiskunde. Hij was tevens grafisch instructeur
Naast zijn schoolwerk deed ook elektra werkzaamheden

Namens

Mevrouw de weduwe Premawatie Naipal – Sardjoepersad, zonen Vishal en Viresh en de overige nabestaanden. Bij deze bedankt het gezin ook de families, vrienden, collega’s en buren in Suriname, Nederland en Amerika voor alle ondersteuning

Bekijk de gedeelde foto’s en video’s van onze geliefde man, vader en leerkracht Radjinderkoemar Naipal uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

leerkracht Radjinderkoemar Naipal Suriname Nederland
leerkracht Radjinderkoemar Naipal Suriname Nederland

Lees ook:

Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws. Hét Suriname Magazine op Instagram: Over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.