Nederlander maakt ‘Surinaamse’ kousenband op de Dominicaanse Republiek voor Nederland

Surinaamse kouseband Nederland Suriname Dominicaanse Republiek

Willen ze in Nederland nog wel die dure kousenband uit Suriname?

Hier is over nagedacht. Het Nederlandse bedrijf Bel Impex is namelijk druk bezig de Nederlandse markt te veroveren met exotisch groente en fruit. Ook ‘Surinaamse’ kousenband. De kousenband komt alleen niet echt uit Suriname maar uit de Dominicaanse republiek.

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Zullen ze het goedkoper aanbieden want de prijzen voor groente uit Suriname zijn ontzettend hoog in Nederland. Of kun kousenband zelf produceren in Nederland? Op balkon? Of een warme zolderkamer? Heb jij het al een keer geprobeerd? Laat het ons weten

Dit is een artikel uit de categorie
Surinaams Eten van FamilieNieuws. Hét Suriname Magazine.
Je kunt ons volgen op social media.

Martin van Lier is Commercieel Directeur van het Nederlandse Bel Impex. Hij heeft jarenlang ervaring in de fruit en groente branche. Hij weet ook hoe belangrijk het verlengen van de houdbaarheid van verse groenten en fruit is. Zeker wanneer je praat over exporteren.

Al dertig jaar importeert en handelt Bel Impex in bijzondere exotische producten, van bakbanaan tot Chinese aubergine en van cassave tot kousenband. Het bedrijf verbouwt ook Surinaamse kousenband op de Dominicaanse Republiek. Het wordt exporteert naar Nederland en daar verkocht aan de Nederlandse markt. Naast kousenband wordt er ook citroengras, Lauki, Surinaamse en Chinese Okra, Sopropo en Karelli gemaakt en verkocht in Nederland.

Betekent dit een einde voor de echte Surinaamse kousenband in Nederland?

Surinaamse kouseband Nederland Suriname Dominicaanse Republiek
Foto van Bel Impex website

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws. Hét Suriname Magazine op Instagram: Over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.