Onze lobi Cristel Nirmal uit Suriname is te vroeg uit ons midden – foto’s

Christel Nirmal Suriname Nederland

Ze was nog maar 26 jaartjes jong. Ze was een mama, een vrouw en een dochter. Helpen jullie mee met condoleren?

De familie heeft het hartverscheurende verlies van hun geliefde Cristel Nirmal uit Suriname bekend gemaakt. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het veel te jonge verlies.

Te snel voorbij,
de vele dromen.
Oneerlijk is het lot,
dat nu is gekomen

Diep bedroefd maakt de familie bekend dat is heengegaan hun vrouw, dochter, schoondochter, zwageres, zus en moeder, Mevrouw

Nirmal Christel

In de leeftijd van 26 jaar.

Uitvaart

De uitvaart vindt plaats op donderdag 23 februari. Afscheid nemen is van 8.30u – 9.00u (Aula. A2)
De stoet vertrekt vanuit AZ ten huize van de overledene. Uitvaartdienst om 11.00u. Teraardebestelling 15.00u te begraafplaats Welbedacht

Bekijk het rouwbericht van de jonge Christel Nirmal uit Suriname. Bekijk tevens alle foto’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Christel Nirmal Suriname Nederland

Christel Nirmal Suriname Nederland
Christel Nirmal Suriname Nederland

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook  DENISE. Hét Surinaams Magazine op Instagram: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 135.000 volgers.