Indiaas koppel zit vast in de lift en mist eigen huwelijksfeest – video’s – DENISE. IndiaNieuws

IndiaNieuws vast in de lift trouwen in India hotel Amerika Nederland

Ze waren niet op hun eigen trouwfeestje. Waarom? Omdat ze vast zaten in de lift van het hotel.

Bekijk de video’s en luister naar het verhaal van Newlyweds Victoria en Panav. Het Indiaas koppel uit Amerika kan er achteraf wel om een beetje om lachen. Het zal je maar gebeuren. Geen goed begin van hun huwelijk, of betekent dit juist dat ze best tegen een stootje kunnen? 

Dit is een artikel uit onze categorie IndiaNieuws van DENISE. Hét Suriname Magazine. Je kunt ons volgen op social media. We zijn op Facebook, Instagram, Tiktok en Youtube.

De pasgetrouwden Victoria Jha en Panav Jha uit Amerika hebben hun huwelijksceremonie en receptie in het prachtige Grand Bohemian Hotel zonder problemen doorstaan. Maar op weg naar hun after-party op de 16e verdieping van het hotel stopte de lift abrupt. 

Meer dan 12 brandweerlieden kwamen opdagen, maar het was geen makkelijke taak. Met behulp van touwen en ladders kostte het de brandweermannen drie uur om iedereen eruit te krijgen. De tortelduifjes zaten met een zus en drie andere bruiloftsgasten gevangen,

Wel jammer. Ze hebben namelijk het hele feest gemist. Het feest was al afgelopen en het merendeel van de gasten was ook alweer naar huis.

Brandweer

De brandweer mannen hadden wel een hele bijzondere avond. Ze deelden de foto van het incident op social media met de tekst: “We waren wel niet uitgenodigd, maar we waren ook geen ‘wedding crashers’.

WEDDING NIGHT RESCUE: 6 people were trapped in a hotel elevator between the first and second floor. All 6 who Charlotte firefighters pulled to safety, were part of the Jha wedding party. Mr. and Mrs. Jha, we hope today is the start of a long and happy life. pic.twitter.com/M6gJVawQDc

— Charlotte Fire Dept. (@charlottefire) February 19, 2023

Bekijk de video’s van de Newlyweds Victoria en Panav. Het Indiase koppel zat vast in de lift van het Grand Bohemian Hotel in Amerika waar hun huwelijksfeest werd gehouden:


Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook  DENISE. Hét Surinaams Magazine op Instagram: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 135.000 volgers.