Help! 14-jarig meisje uit Suriname niet thuis gekomen – vermissing

dochter vermist Suriname Nederland Paramaribo

Gaarne mee helpen zoeken en dit bericht doorgeven aan een ieder!!

De 14-jarige Lekisha uit Suriname is sinds zondag vermist. Haar ouders hebben inmiddels aangifte gedaan bij politie Suriname. De familie maakt zich ernstig zorgen en vraagt een ieder om mee te zoeken. Bekijk het bericht voor meer informatie. Lekisha, waar ben je?? Ga naar huis, je familie mist je.

Bekijk de oproep:

Onze Jozefzoon, Lekisha, uit Santodorp – Suriname is op zondag 19 februari 2023 tegen 19u van huis vertrokken met onbekende bestemming. Zij is sedertdien niet huiswaarts gekeerd. Ze had een witte blouse, een spijkerbroek en roze slippertjes aan. 

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om contact te maken met politie post Santodorp of 8754409 /8707507

Je kunt ook contact maken met de familie via Facebook: Klik hier.

Delen graag met een ieder zodat ze snel weer thuis kan komen.

Bekijk hieronder het officiële bericht van de politie:

dochter vermist Suriname Nederland Paramaribo

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook  DENISE. Hét Surinaams Magazine op Instagram: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 135.000 volgers