60 jaar gevangenisstraf omdat hij jaloers was op Nipsey Hussle? – video’s – DENISE. BlackNieuws

Nipsey Hussle Lauren London Blacklove Amerika

Wist je dat hij een bekende van was Nipsey? Vermoedelijk jaloers omdat Nipsey echt groot geworden was en hij niet. Van je ‘matties’ moet je het hebben.

De man die de stoere echtgenoot van de beeldschone Lauren Londen van het leven heeft beroofd gaat misschien nooit meer op vrije voeten komen. Hij heeft namelijk 60 jaar gevangenisstraf gekregen voor de moord op de bekende Amerikaanse rapper en ondernemer Nipsey Hussle.

Het is al bijna 4 jaar geleden dat Nipsey werd gedood. Zijn gemis is nog steeds voelbaar. Zeker voor zijn vrouw. Ze stonden bekend als een powerkoppel. #blacklove. Bekijk het bericht en de video’s. Geef het door aan belangstellenden.

Dit is een artikel uit onze categorie BlackNieuws van DENISE. Hét Suriname Magazine. Je kunt ons volgen op social media. We zijn op Facebook, Instagram, Tiktok en Youtube.

60 jaar

De man die rapper Nipsey Hussle in 2019 doodschoot, Eric Holder Jr., is veroordeeld tot 60 jaar celstraf door de rechtbank in Los Angeles. De straf omvat 25 jaar voor de moord, 25 jaar vanwege het gebruik van een vuurwapen en nog eens 10 jaar voor het verwonden van twee anderen tijdens de aanslag.

Samen opgegroeid

Nipsey Hussle, die eigenlijk Ermias Asghedom heette, werd doodgeschoten voor zijn kledingwinkel in Los Angeles. De dader en de rapper kenden elkaar van vroeger en groeiden samen op in een jeugdbende.  Volgens geruchten had Nipsey, Holder een snitch (verrader) genoemd. En dat hij daarom boos op hem was. Het lijkt er ook op dat Holder jaloers was op het succes van zijn oude bendemattie. Ze zaten allebei in de muziek. Nipsey was enorm aan het groeien en Holder niet. Lees hier meer over die avond. 

Hussle was een bekende rapper die samenwerkte met onder andere Drake en Snoop Dogg en postuum een ster op de Hollywood Walk of Fame kreeg. Hij was getrouwd met Lauren London.

Bekijk de verschillende video’s. Over de dood van Nipsey Hussle. Maar ook over zijn prachtige leven met Lauren Londen, zijn vrouw.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Lauren London (@laurenlondon)

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook  DENISE. Hét Surinaams Magazine op Instagram: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 135.000 volgers.