Onze geliefde Jerryl Ardjopawiro uit Suriname is te vroeg uit ons midden – foto’s & livestream link

Jerryl Ardjopawiro Suriname Nederland

Jack, zoals velen hem kennen, was eigenaar van Major Copy & more. Hij mocht slechts 51 jaar worden. 

De bedroefde Merlin Denkers en Ashley Ardjopawiro maken het vroege overlijden van hun geliefde levensvriend en papa Jerryl Ardjopawiro bekend. Bekijk het bericht voor meer informatie en foto’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van Familie Nieuws wensen de familie, vrienden en alle overige nabestaanden veel sterkte met dit vroege verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Ik heb mijn vader niet verloren.
Daarvoor gaf hij mij teveel.
Wat hij mij zei, dat blijf ik horen,
van wat ik ben is hij een deel.
Ik kom hem overal tegen,
in wat ik doe of wat ik laat.
Hij was en blijft voor mij
een zegen, waarvan het spoor
steeds verder gaat.

Met grote droefheid, maar dankbaar voor alles wat hij voor ons gedaan heeft, ons geleerd en gegeven heeft, maken wij bekend dat op 6 februari, onverwachts van ons is heengegaan, mijn levensvriend en de
innig geliefde en zorgzame vader van onze dochter,

Jerryl Oda Ardjopawiro
Meer bekend als Jack

Hij bereikte de leeftijd van 51 jaar.
In leven was hij eigenaar van Major Copy & more.

Uitvaart

De uitvaartdienst zal worden gehouden op dinsdag 14 februari om 13.30 uur in de Heilige Familie Kerk aan de Margrietstraat # 4. Voorafgaande aan de dienst is er tussen 12:30 uur en 13:30 uur gelegenheid tot afscheid nemen. De teraardebestelling vindt plaats om 16:00 uur op de R.K. begraafplaats aan de Schietbaanweg.

Online

U kunt de uitvaart ook online bijwonen: Scroll helemaal naar beneden om de livestream te bekijken.

Namens:

Merlin Denkers en Ashley Ardjopawiro

Bekijk de vele gedeelde foto’s van Jerryl Ardjopawiro en bekijk daaronder de link van de livestream om de uitvaart online te volgen. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Jerryl Ardjopawiro Suriname Nederland

Jerryl Ardjopawiro Suriname Nederland
Jerryl Ardjopawiro Suriname Nederland
Jerryl Ardjopawiro Suriname Nederland
Jerryl Ardjopawiro Suriname Nederland

Jerryl Ardjopawiro Suriname Nederland
Jerryl Ardjopawiro Suriname Nederland

De uitvaart is hieronder te volgen via live stream: 

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook  DENISE. Hét Surinaams Magazine op Instagram: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 135.000 volgers.