Video – Moeder uit Suriname vreest voor het leven van haar zoon

politie Suriname Surinaamse moeder zoekt hulp voor haar zoon

Bekijk de vrijgegeven camerabeelden van het incident. 

“Moet mijn zoon eerst doodgaat voordat lantie iets doet? Luister naar het verhaal van mevrouw Sonja. Ze vreest om het leven van haar zoon na een incident. Ze vraagt de gemeenschap om hulp. Ze wil dat iedereen ziet wat er gaande is in Suriname. Ze wil weten wat haar rechten zijn. Ze wil niet wachten tot er iets met haar zoon gebeurt. Bekijk haar video met de echte beelden. Geef het door aan een ieder. Je mag toch niet zomaar een pistool richten op iemand zijn hoofd? Hebben jullie advies voor haar?

Mevrouw Sonja maakt zich ernstig zorgen om haar zoon. Hij is afgelopen zondag bedreigd met een vuistvuurwapen. Het zou gaan om een bekende man uit de buurt, Pontbuiten.

Bemoeien

Moeder vertelt dat haar zoon de man corrigeerde. De man heeft namelijk vaker ruzie met zijn broertje. De zoon van Sonja sprak hem daarop aan. De man werd boos omdat hij vond dat de zoon van mevrouw Sonja zich niet met zijn zaken moest bemoeien. Hij trok een wapen voor de jongen en richtte op zijn gezicht. Midden op de dag en tussen de mensen. (Bekijk de videobeelden)

Moeder heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Ze hebben de man toen meegenomen. Maar het verbaast haar dat de man maar een dagje is aangehouden. Ze is nu heel erg bang dat de man haar enige kind nu iets aan gaat doen.

Video

Ze heeft meneer Ganesh van Prime Alert gevraagd om haar verhaal te doen. Bekijk onderstaande video en deel het met een ieder. Wie weet kan iemand advies geven. En hopelijk bereikt het ook de beleidsmakers en politie Latour.

politie Suriname Surinaamse moeder zoekt hulp voor haar zoon
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook DENISE. Hét Surinaams Magazine op Instagram: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 135.000 volgers.