Video – 2-jarige Alicia uit Suriname dood na brand aan de Flamingostraat – Familie vertelt

Alicia Richards brand Flamingostraat Paramaribo Suriname

Keiharde verhalen zijn te lezen over de moeder die haar dochtertje heeft verloren tijdens de brand vorige week aan de Flamingo straat in Paramaribo. Maar elk verhaal heeft twee kanten.

Bekijk de video en luister naar het uitgebreide verhaal van de familie. Ze zijn allemaal heel erg emotioneel door het zware verlies. De 2-jarige Alicia Richards is niet meer in hun midden. Het is heel zwaar. En de onwaarheden op social media maken het niet makkelijker. Luister naar het gesprek en de oproep. De moeder is namelijk alles kwijt. Wellicht is er iemand die haar kan ondersteunen in de vorm van spullen of iets anders. Geef daarom dit bericht door aan een ieder. Wij van FamilieNieuws wensen de moeder veel sterkte en kracht. Helpen jullie mee met de sterkte wensen? 

Het twee jarig meisje, Alicia Richards is op woensdag 1 februari 2023 omgekomen bij een woningbrand aan de Flamingostraat te Paramaribo.

Er is gesproken met mevrouw Jessica. De nicht van de mevrouw wiens dochtertje vorige week is overleden na een brand aan de Flamingostraat in Paramaribo. De nicht wilde wat zaken rechttrekken, er worden namelijk heel wat dingen geschreven op social media. Vooral over de moeder.

Ook betwijfelt ze of haar neefje met een aansteker aan het spelen was. Dat hebben de autoriteiten namelijk aangegeven. Ze kan zich namelijk niet herinneren dat er ooit een aansteker in huis was aangezien het gezin elektrisch kookte.

Hulp gevraag

Ze vraagt de samenleving om hulp. Haar nicht is namelijk alles kwijt. Vandaar dat ze een oproep doet aan de gemeenschap met de vraag of ze haar nicht kunnen helpen met spullen zodat ze haar leven weer kan proberen op te bouwen.

Zoontje van 5 jaar

Ze heeft ook een zoontje van 5 jaar die de brand heeft overleefd. Ook hij is alles kwijt. Al zijn kleren, schoenen en ook alle schoolspullen. Wellicht kan men hier ook bij helpen.

Video

Luister naar de video. Het is een uitgebreid gesprek met tante Jessica. Vanwege privacy reden komt ze niet in beeld, maar u hoort haar stem en kunt de beelden bekijken.

Contact

Inmiddels is de 2-jarige Alicia gecremeerd. Wil je contact maken voor spullen of informatie. Dan kunt je ook bellen naar +5978573104

Bekijk de video van TBN Prime Alert Suriname met een gesprek met de familie van de 2-jarige Alicia die vorige week het leven verloor na een brand in haar woning aan de Flamingostraat in Paramaribo:

Alicia Richards brand Flamingostraat Paramaribo Suriname

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook  DENISE. Hét Surinaams Magazine op Instagram: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 135.000 volgers.