In Memoriam – Raymon Ford – De bekenden worstman uit Suriname – Bekijk de video

Raymon Ford Boyler Livestream Suriname Nederland video

Bekijk deze mooie video reportage. En luister naar de prachtige, bemoedigende en verdrietige woorden van nabestaanden, vrienden en on)bekenden van Boyler. Hij was er niet klaar voor, maar hij is gaan rusten… Sterkte familie, vrienden en Suriname

Ye kome of ye drome

Dat waren zijn bekende woorden. Iedereen is het hierover eens: Raymon Ford was een hardwerkende Surinamer en hij was een voorbeeld voor vele Surinaamse jongeren. Helaas kwam er op tragische wijze een eind aan zijn leven maar zijn boodschap zullen we niet vergeten.

Overleden

Raymon Ford
Meer bekend als Jamäro, Boy en Boyler

Op de zeer jonge leeftijd van 35 jaar.
In leven was hij een bekende ondernemer en eigenaar van Pp bakfietsmobileworstwaren
Papa van Key’sean, Jaeda en Gishairo
De uitvaart heeft plaatsgevonden op dinsdag 7 februari 2023

Bekijk de prachtige video over Boyler. Mensen praten over zijn leven, het einde en het afscheid. Geef het door aan een ieder. Luister naar de prachtige, bemoedigende en verdrietige woorden van nabestaanden, vrienden en on)bekenden van Raymon Ford. Bekijk ook (nogmaals) de video’s van de uitvaart en de singi neti.

Hier de videoreportage van STVS de straat:

De video van de uitvaart:

De video van de singineti

Lees ook onderstaande berichten voor meer foto’s en video’s:

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook  DENISE. Hét Surinaams Magazine op Instagram: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 135.000 volgers