Onze Edita Ligeon uit Amsterdam is heengegaan in Nederland – foto’s

Edita Ligeon Nederland Suriname doneeractie

Een nachtmerrie voor elke moeder: Je kinderen veel te vroeg achterlaten. Ze was pas 35 jaar jong. En ze laat 5 jonge kinderen achter. Helpen jullie met met condoleren?

Een zeer droevig bericht van overlijden. De prachtige Edita Ligeon uit Amsterdam heeft de harde strijd verloren. Ze is overleden in Nederland. Haar vriendinnen zijn er kapot van en zijn een doneer actie gestart voor haar kinderen. Bekijk het bericht, de foto’s en de oproep van haar vriendin. Geef het door aan een ieder. Wellicht willen meer mensen een steentje bijdragen.

Te snel voorbij,
de vele dromen.
Oneerlijk is het lot,
dat nu is gekomen

Ze was een strijder, een echte vrouw,  een moeder,  een dochter,  een zus,  een nicht en een goede kennis

Edita Ligeon

Geboren 3 juni 1987
Overleden 1 februari 2023
In de jonge leeftijd van 35 jaar

Uitvaart

De uitvaart zal plaatsvinden in Amsterdam Zuid Oost. Meer informatie volgt nog

Doneersactie

Haar vriendin Devney Creton is de volgende doneeractie gestart:

Beste familie, vrienden, kennissen en iedereen die Edita heeft mogen leren kennen. Wij hebben met veel pijn in ons hart op woensdag 01 februari 2023 op 35 jarige leeftijd afscheid moeten nemen van een strijder, van een echte vrouw, van een moeder, van een dochter, van een zus, van een nicht en van een goede kennis..

In overleg met de familie volgt mijn bericht over deze doneeractie. Het is moeilijk om in woorden te omschrijven wie Edita voor ons was. Ze heeft een plek door de jaren heen in ons hart veroverd. Zij was dapper genoeg om niet op te geven tijdens haar strijd tegen kanker. Ze deed dit niet alleen voor haarzelf maar ook voor ons en voornamelijk voor haar 5 kinderen die zij gebroken achter heeft moeten laten.

De pijn en het gemis kunnen wij gezamenlijk niet wegnemen. Maar als vriendin van Edita, wil ik graag wat betekenen en doen voor deze kinderen die hun mama moeten missen. Laten wij met z’n alle het leven een stukje makkelijker maken voor de toekomst van hen. Laten wij Edita laten voelen, dat zij er niet alleen voor staan.

Door te doneren zorgen wij ervoor dat het gehele bedrag door de familie op een eerlijke manier verdeeld zal worden. Het gehele bedrag komt eerst op een spaarrekening terecht en wordt vervolgens op hun 18’de verjaardag vrijgegeven.

Wij hopen om met een bijdrage van jou, met z’n allen een mooi bedrag binnen te halen

Wil je ook doneren? Klik op onderstaande link:

 


Bekijk de gedeelde foto’s:

Edita Ligeon Nederland Suriname doneeractie
Edita Ligeon Nederland Suriname doneeractie

Edita Ligeon Nederland Suriname doneeractie
Edita Ligeon Nederland Suriname doneeractie
Edita Ligeon Nederland Suriname doneeractie

Edita Ligeon Nederland Suriname doneeractie

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook  DENISE. Hét Surinaams Magazine op Instagram: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 135.000 volgers.