Video – Moeder en 7 kinderen dood na brand – Buitenlands Nieuws

brand Frankrijk moeder 7 kinderen

Een huilende tante vertelt haar verhaal aan de pers (foto). Ze is in 1 klap 8 familieleden kwijt

7 kinderen. De jongste amper 2 en de oudste 14 jaar. Vijf meisjes en twee jongens. Ze zijn vannacht samen met hun mama overleden na een brand in Frankrijk. De vader heeft het overleefd.

Ze konden niet gered worden omdat de stroom was uitgevallen. De elektrische ramen gingen niet open. Lees hier het tragische bericht en bekijk de video erover. Ook Suriname kent dit soort tragedie. Zo verloor bekende Surinamer Humprey van Hetten ook zijn kleinkinderen na een enorme brand in Paramaribo. Er zijn meer kindjes in Suriname overleden door brand. Vorige week nog overleed de 2-jarige Alicia. En herinneren jullie de lieve oma met haar 3 kleindochters nog? Mensen, laten we extra goed opletten in huis. Een ongeluk schuilt in een klein hoekje.  zeker met kinderen. Geef het bericht door aan belangstellenden. 

Dit is een artikel uit onze categorie BlackNieuws van DENISE. Hét Suriname Magazine. Je kunt ons volgen op social media. We zijn op Facebook, Instagram, Tiktok en Youtube.

Een Franse moeder en haar zeven kinderen in de leeftijd van twee tot veertien jaar zijn vandaag omgekomen nadat er brand was uitgebroken tijdens hun slaap. Ze woonden in Noord-Frankrijk. In het plaatsje Charly-sur-Marne. De 4 oudste kinderen waren voorkinderen van de moeder. De papa van de drie laatste kinderen raakte zwaar gewond, maar overleefde de brand wel.

brand Frankrijk moeder 7 kinderen
De verdrietige tante vertelt haar verhaal aan de media

Het lijkt erop dat hij het vuur nog probeerde te blussen. De brand ontstond op de begane grond, vermoedelijk vanwege een kapotte droger. Zijn vrouw en kinderen waren naar boven gevlucht, ze zaten vast op zolder en stikten door de zwarte rook.

De buren hebben nog wel de brandweer gebeld die overigens heel snel ter plekke was, maar ze konden de vrouw en kinderen niet bereiken omdat de elektrische ramen op zolder niet open gingen. Er was geen stroom meer. In totaal hebben 80 brandweermannen geprobeerd de brand te blussen en het gezin te redden.

Dodelijk

De brand wordt nu al 1 van de dodelijkste branden in Frankrijk genoemd. Precies 10 jaar geleden kwamen er ook 5 kinderen om het leven bij een brand in Frankrijk. Afgelopen december stierven 10 mensen, waaronder vier kinderen, bij een brand in een flat van 7 hoog

Suriname

In Suriname kennen we helaas ook dit soort tragedie. Vorige week nog overleed de 2-jarige Alicia Richards. Een aantal jaar geleden kwamen 5 kinderen om bij een brand in Paramaribo. Het waren de kleinkinderen  van Humprey van Hetten. En dat was nog niet alles. Lees onderstaande berichten daarover.

Bekijk ook de beelden na de brand in Frankrijk waar de moeder en haar 7 kinderen zijn omgekomen. Geef het door aan belangstellenden. Let op: de mensen praten Frans.

Lees ook onderstaande gerelateerde berichten:


Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook DENISE. Hét Surinaams Magazine op Instagram: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 135.000 volgers.