Is voetballer Xavi Simons Surinaams? DENISE. Hét Suriname Magazine – video’s

Xavi Simons PSV Surinaams Suriname Nederland voetballer

De voetbalcarrière van Xavi Simons gaat als een speer. Ook vanavond heeft hij ons laten zien wat zijn kwaliteiten zijn als middenvelder bij PSV. Men raakt niet uitgesproken over hem. Veel mensen vragen zich dit af: Is Xavi Simons Surinaams? Lees meer in het bericht…

Officieel is hij Nederlands want hij heeft een Nederlands paspoort maar hij is wel van Surinaamse komaf!! Voor ons is hij Surinaams. Weet je: Zijn papa is oud-profvoetballer en trainer Regillio Simons.

De talentvolle voetballer Xavi Simons is een Nederlandse voetballer die geboren is in Amsterdam, Nederland. De Surinaams-Nederlandse Xavi Simons voetbalde als 10-jarige al in de jeugd van FC Barcelona als middenvelder. Momenteel schittert hij bij PSV. Bijna iedereen is onder de indruk van hem. (zie video van vandaag onderin dit bericht)

Vader Regillio

Hij is een zoon van oud-profvoetballer en trainer Regillio Simons die onder meer betrokken is bij de Stichting Suriprofs.

De papa van Xavi is van Surinaamse afkomst. Xavi heeft een oudere broer die ook voetbalt: Faustino Simons. Van wie zullen ze het hebben. Weetje: Xavi en zijn broer zijn op dezelfde dag jarig: Op 21 april.

Maar, is Xavi Simons Surinaams? Officieel niet, maar voor ons wel.

Dit is een artikel uit onze categorie SURINAMERS van DENISE. Hét Suriname Magazine. Je kunt ons volgen op social media. We zijn op Facebook, Instagram, Tiktok en Youtube.

Xavi op Instagram:

View this post on Instagram

A post shared by Xavi Simons (@xavisimons)

View this post on Instagram

A post shared by Xavi Simons (@xavisimons)

Lees ook:

Wie is Xavi Simons – Biografie

Happy birthday Xavi Simons – Top voetbaltalent en speler van PSG

Video – President krijgt hoog bezoek van voetbal toptalent Xavi Simons

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook  DENISE. Hét Surinaams Magazine op Instagram: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 135.000 volgers.