Mijn vader Kenneth Leeflang is heengegaan in Suriname

Kenneth Leeflang Suriname Nederland

Zoon Kenneth maakt mede namens zijn gezin en de overige diepbedroefde familieleden het overlijden van zijn vader Kenneth Leeflang bekend. Helpen jullie mee met condoleren?

Let op: De gegevens omtrent de uitvaart in Suriname zijn inmiddels bekend. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de gehele familie Leeflang in Suriname, Nederland en Amerika veel power met dit veel te vroege verlies.

Met diep leedwezen maken wij bekend dat op 1 februari 2023 na een lange strijd gestreden te hebben van ons is heengegaan onze dierbare vader, grootvader, zoon & broer:  Dhr.

Kenneth Frank Leeflang

Geboren 26 Januari 1960
Overleden 1 februari 2023
Op de leeftijd van 63 jaar

Uitvaart

De crematie vindt plaats op dinsdag 7 februari 2023 om 16:30u in het Pandit Jagdew Paragh Crematorium te Dr. Sohpie Redmondstraat. Gelegenheid tot het nemen van afscheid kan van 14:00-15:00u en van 16:00-16:30u. De rouwdienst vindt plaats van 15:00-16:00u

De diepbedroefde familie:

Vader en moeder:
Franklin Leeflang en Ursila Leeflang-Playfair

Broers en zussen:
Fam. Haydi Leeflang
Fam. Patrick Leeflang
Fam. Patricia – Joan Leeflang
Fam. Steven Leeflang
Fam. Winston Leeflang
Fam. Conchita Leeflang

Kinderen:
Kenneth (junior), Jamal, Siphora, Zoë en Geaben. En Kleinkinderen.

&

Natacia A. Hasselbaink

Namens:
Zoon & schoondochter: Kenneth & Samentha
En kinderen: Akira, Mayson, Jasmin, Kyana, Zahirah, Tiaamii & Ki-yana

Bekijk de gedeelde foto’s van Kenneth Leeflang en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Kenneth Leeflang Suriname Nederland
Kenneth Leeflang Suriname Nederland

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook  DENISE. Surinaams Magazine op Instagram: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers.