Help – De zieke Radjveer kan in Suriname niet geholpen worden – foto’s

Radjveer Debidien ziekenhuis Suriname Colombia hulp gevraagd Nederland

Helpen jullie mee met een beterschap voor deze kleine man?

Jouw hulp is nodig!! Je helpt al mee door dit bericht door te geven aan een ieder. De 2-jarige Radjveer uit Suriname moet met spoed geopereerd worden, maar dit kan niet in Suriname. Hij is genoodzaakt om af te reizen naar Colombia. Bekijk het bericht van de dokter en de foto’s voor meer informatie.

Dit is de oproep:

Geachte vrienden,


Middels deze oproep vragen wij donaties voor deze jongen, Debidien Radjveer. Hij is maar 2 jaartjes jong en moet geopereerd worden in het buitenland (Colombia).

Dit omdat hij een opening heeft bij zijn hals. Sedert juli 2022 is hij onder behandeling bij de kinderarts van het RKZ ziekenhuis in Suriname. Er komen vochtdruppels uit de opening tijdens eten, drinken maar ook wanneer hij lichamelijk actief is. Volgens de arts kan er ook infectie optreden, vandaar dat hij met spoed geopereerd moet worden.

Donaties gevraagd

Hij moet zo snel mogelijk behandeld worden. Hij moet uiterst volgend week afreizen. Gezien de situatie in het land, is het zwaar voor de familie om de kosten op te brengen. Vandaar deze oproep. 

Graag zoveel mogelijk delen. Wil je ook helpen? Maak contact en vraag informatie. +5978986823
Hakrinbank rekeningnummer : 20.96.41.262


Alvast bedankt voor het delen en meehelpen

Foto’s

Help mee en maak de kleine Radjveer uit Suriname weer beter. Hij moet voor behandeling naar Colombia. Bekijk hieronder de gedeelde foto’s voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname:

Radjveer Debidien ziekenhuis Suriname Colombia hulp gevraagd Nederland
Radjveer Debidien ziekenhuis Suriname Colombia hulp gevraagd Nederland

Radjveer Debidien ziekenhuis Suriname Colombia hulp gevraagd Nederland
Radjveer Debidien ziekenhuis Suriname Colombia hulp gevraagd Nederland

Radjveer Debidien ziekenhuis Suriname Colombia hulp gevraagd Nederland
Radjveer Debidien ziekenhuis Suriname Colombia hulp gevraagd Nederland


Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook  DENISE. Surinaams Magazine op Instagram: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers.