Happy birthday Chan Santokhi – De president van Suriname is jarig – video

verjaardag president van Suriname santokhi

“Het is mijn eer om als zoon van dit gezegend land, het te mogen leiden en uit de crisis te halen.”

Precies 64 jaar geleden werd hij geboren op Lelydorp en vandaag mag hij zichzelf de president van Suriname noemen. Helpen jullie mee met het feliciteren van onze pres? Chandrikapersad Santokhi is jarig. Da na wan hieperdepiep hoeree. De president dankt een ieder die hem heeft bij gestaan om zijn doelen te verwezenlijken. Bekijk het bericht om te lezen wat hij nog meer heeft gezegd vandaag. Bekijk ook de video’s. Wij van FamilieNieuws wensen hem many many more birthdays toe.

verjaardag,
President van Suriname
Chandrikapersad Santokhi

Het volgende schreef hij op zijn Facebookpagina:

64 jaren gedreven door de kracht van de Almachtige,
64 jaren doelen nagestreefd en met man en macht gewerkt voor onze natie,
64 jaren van geluk, liefde en wijsheid,
64 kaarsen vandaag uitblazen!
Ik dank mijn gezin, mijn familie, mijn partij, onze coalitiepartners en de totale regering die mij hebben bijgestaan en die mij, mijn doelen hebben helpen te verwezenlijken. Thank you all and God bless us all!

Vandaag mag ik met de kracht en steun van de Almachtige, aan mijn 64ste levensjaar beginnen. Allereerst dank ik de Schepper voor Zijn zegen en genade. Ik roep Zijn kracht in, om de taak die op mijn schouders rust, naar eer en geweten uit te voeren. Het is mijn eer om als zoon van dit gezegend land, het te mogen leiden en uit de crisis te halen. Een taak, die ik met volle toewijding vervul. Het is zeker niet gemakkelijk. Desondanks zijn er vele belangrijke en significante vorderingen behaald in de voorbije periode. Onze monetaire reserves zijn wederom meer dan een miljard dollars, de importdekking is naar een gangbare norm gebracht en de begroting is op orde gesteld.

Ook onze minder daadkrachtige burgers krijgen speciale aandacht en vanaf februari ook extra steun vanuit de overheid met een Moni Karta systeem.

Ik vraag u allen, lieve Srananmangs, probeer ook uw bijdrage te leveren, wees positief en blijf bidden. Wij hebben eenieder nodig om ons land wederom op het spoor te krijgen. Samen met u heb ik het tot mijn taak gemaakt om ons geliefd Suriname weer die plaats te geven, die het behoort in te nemen. Ik wil vandaag eenieder, die mij in welke vorm dan ook heeft bijgestaan, bedanken. Mijn gezin, mijn familie, mijn partij, onze coalitiepartners en de totale regering.
Ik zal, gedreven door de kracht van de Almachtige, blijven streven naar het verwezenlijken van de gestelde doelen. God bless you all!

En de felicitaties van zijn vrouw:
Vandaag, vrijdag 3 februari, is een bijzondere dag. Mijn man, de president, Chan Santokhi herdenkt vandaag zijn 64e geboortejaar. Ik zie hoe hij elke dag zijn uiterste best doet.
Lieve schat, van harte gefeliciteerd met je verjaardag ❤️❤️. Ik vraag de Almachtige je elke dag de kracht, wijsheid, inzicht en bovenal gezondheid te geven om Suriname naar grotere hoogte te brengen. Hiep hiep hiep hoera

Lees ook:

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook  DENISE. Surinaams Magazine op Instagram: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers.