Zwangere influencer Vonneke ‘Ritfeld’ Bonneke vandaag 25 jaar – foto’s video’s

Vonneke Bonneke werd precies 25 jaar geleden geboren als Vonneke Ritfeld. De Nederlandse met een creoolse vader en een Javaanse moeder is een rising star!

Het is sowieso een bijzondere verjaardag want de mega ster is zwanger van haar eerste kindje en ze krijgt een jongetje. Dat is allemaal onthuld tijdens de superleuke en luxueuze ‘gender reveal’ party. Bekijk het bericht, de foto’s en de video’s en geef het door aan belangstellenden. Helpen jullie mee met feliciteren?

Dit is een bericht van: DENISE. Suriname Magazine. Die kun je ook volgen op Instagram.

De Nederlandse Youtuber en inmiddels mega influencer Vonneke Bonneke werd geboren als Vonneke Ritfeld. Ze is een Nederlandse Youtuber, content creator, ondernemer & radio host van Surinaamse komaf.

25 jaar

Vonneke is geboren op 31 januari 1998. Ze is bekend om haar unieke en inspirerende video’s waarin ze haar kijk op het leven deelt. Vonneke is enorm populair op YouTube men houdt van haar positieve boodschap en humor. Ook op Instagram is ze enorm gegroeid.

Vonneke is een veelzijdige persoonlijkheid met een passie voor mode, schoonheid en het delen van haar ervaringen met haar volgers. Samen met haar vriend Davinio verwacht ze dit jaar haar eerste kindje, een zoon. Ook haar zwangerschap houdt ze niet geheim voor haar publiek. Iedereen mag meegenieten.

Nederlandse influencer

Momenteel telt haar Youtube kanaal 114.000 abonnees en op Instagram heeft ze 315.000 mensen die haar in de gaten houden. Uiteraard kun je haar ook volgen. Klik op de eerdere links.

Wij van FamilieNieuws wensen Vonneke Bonneke een fijne dag vandaag. May all her wishes come true. We blijven haar volgen. Bekijk hieronder een paar leuke foto’s en filmpjes van de groeiende ster Vonneke Bonneke. Die precies 25 jaar geleden is geboren in Nederland:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Vonneke (@vonnekebonneke)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Vonneke (@vonnekebonneke)


Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine