Onze lieve juf Michelle Montroos uit Suriname is er niet meer – foto’s

Leerkracht Michelle Montroos Suriname Nederland

Slechts 40 jaar jong mocht ze worden. Juf Montroos was leerkracht van het AL Waaldijk College. Helpen jullie mee met de condoleances?

Wederom een hartverscheurend verlies. Hierbij maken we bekend dat Michelle Montroos van Geyersvlijt plotseling is overleden. Let op: MORGENAVOND wordt er een “Celebration of life” voor haar gehouden. Bekijk het bericht voor de details en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de collega’s, leerlingen, familieleden en vrienden veel sterkte met het verlies. 

LBO A. L. Waaldijkcollege #leerkracht #Michellemontroos

Michelle Montroos
Ook bekend als Chelle of Juf Montroos

Geboren 2 mei 1982
overleden 21 januari 2023
In de jonge leeftijd van 40 jaar

Uitvaart

Op donderdag 2 februari 2023 organiseren we ter herinnering van onze geliefde Michelle een “Celebration of life”. Tijd: 20.00 tot 00.00 u. Adres:  Ten huize van de overledene aan de Parasolmierstraat 111

Op vrijdag 3 februari 2023 is de uitvaart. Om 12.30 uur zal er gelegenheid zijn tot afscheid nemen, thuis bij de overledene aan de (Parasolmierstraat 111, Geyersvlijt) Alwaar er een rouwdienst zal zijn van 13.30 uur- 14.30. Om 14.45 uur vertrekt de stoet naar haar laatste rustplaats te RK begraafplaats aan de schietbaanweg.

Gelieve fleurige kleding te dragen

Bekijk de gedeelde foto’s van juf Michelle Montroos en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Leerkracht Michelle Montroos Suriname Nederland

Leerkracht Michelle Montroos Suriname Nederland
Leerkracht Michelle Montroos Suriname Nederland

Leerkracht Michelle Montroos Suriname Nederland
Leerkracht Michelle Montroos Suriname Nederland
Leerkracht Michelle Montroos Suriname Nederland
Leerkracht Michelle Montroos Suriname Nederland

Leerkracht Michelle Montroos Suriname Nederland
Leerkracht Michelle Montroos Suriname Nederland

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine