Onze liefste vriendin Ruth Toekaja uit Suriname is van ons heengegaan – foto’s

Ruth Toekaja Nederland Suriname

Een vriendschap van meer dan 35 jaar…beëindigd door de dood. Er is veel verdriet maar er zijn ook veel mooie herinneringen. Helpen jullie mee met de condoleances?

Hierbij maken Frans & Hille Jagershoek – Klas het verdrietige overlijden van hun geliefde vriendin Ruth Toekaja bekend. Bekijk het bericht voor meer informatie en foto’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen hen en alle overige nabestaanden veel sterkte met het zware verlies. 

MET ALLE LEVENSLUST EN WILSKRACHT HEEFT ZIJ DEZE STRIJD NIET KUNNEN WINNEN. NA ALLE FIJNE EN MOOIE JAREN DIE WIJ MET ELKAAR MOCHTEN BELEVEN, MOETEN WIJ MET PIJN IN ONS HART NU AFSCHEID VAN HAAR NEMEN

Met groot verdriet maar vervuld van mooie herinneringen delen wij mede dat na een welbesteed leven toch onverwachts van ons is ingeslapen ons Geliefde Huisgenoot, Vriendin, Zus, Tante & Peetma. MW.

TOEKAJA RUTH GLADYS

Ze werd geboren op 11 April 1962 en werd op Zaterdag 28 Januari 2023 teruggeroepen door haar Heer & Heiland. Ze is 60 jaar geworden. Ze woonde aan de Kamperfoelistr. #27 te Zorg & Hoop – Paramaribo

Uitvaart

Op vrijdag 3 Februari 2023 zullen wij haar ten ruste leggen op Begraafplaats Marius Rust aan de Dr. Sophie Redmondstr. Voorafgaand is een Rouwdienst vanaf 15.00u. n.m. Vanaf 12.30u -13.30u. nm zal zij opgebaard zijn in haar woning a.d Kamperfoelistr. #27 Zorg & Hoop waar er afscheid genomen kan worden. Vanaf 14.00u. n.m kan er ook afscheid genomen worden in de Grote Aula van Marius Rust. Om 16.00u.n.m wordt zij ten grave gedragen.

Een Vriendschap dat na 35jr wordt beëindigd door de dood. De Liefde dat we samen hebben gedeeld zullen wij nimmer vergeten Ruth. Je hebt een Speciale Plek in onze Hart.

REST IN PERFECT PEACE
TILL WE MEET AGAIN

The Heart Broken ones:
Frans Jagershoek
Hille Jagershoek/Klas
Hun Kinderen, klein & achterkl.kinderen

Bekijk de gedeelde foto’s van Ruth Toekaja. Geef het door aan familie en belangstellenden in Nederland en Suriname:

Ruth Toekaja Nederland Suriname

Ruth Toekaja Nederland Suriname
Ruth Toekaja Nederland Suriname

Ruth Toekaja Nederland Suriname
Ruth Toekaja Nederland Suriname
Ruth Toekaja Nederland Suriname

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine