Mevrouw Alice Burkit uit Suriname is heengegaan

Alice Burkit Suriname Nederland Centrale Markt

Een bekend gezicht? Dat kan kloppen. Ze was namelijk marktvrouw op de Centrale Markt en gepensioneerde van het Ministerie van Openbare werken. Ze mocht 97 jaar worden. Helpen jullie mee met condoleren?

De hardwerkende mevrouw Alice Burkit uit Suriname is overleden. Let op: MORGEN, woensdag 1 februari 2023 wordt er afscheid van haar genomen in Suriname. Bekijk het bericht voor alle details. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen Robby Sandie en de overige families Sandie, Brandflu, Lodeza, Linger, Jonathas, MackNack, Burkit etc. heel veel power  met dit verlies

#centralemarkt #Suriname #Paramaribo #marktvrouw #ministerievanOW #moeder #rouwbericht

Een moeder sterft altijd te vroeg
al wordt ze nog zo oud.
Je bidt dat God haar sparen zal,
omdat je van haar houdt.
Maar als de jaren knellen gaan,
zij ziek wordt, moe en oud.
Bid je dat God haar halen zal,
omdat je van haar houdt

Overleden,
Mevrouw

Alice Jeanette Burkit

In de leeftijd van 97 jaar
Ze was marktvrouw op de Centrale Markt en gepensioneerde van het ministerie van Openbare werken.

Uitvaart

De uitvaart zal plaatsvinden op woensdag 1 februari 2023. Bekijk onderstaande foto voor alle details:

Alice Burkit Suriname Nederland Centrale Markt

Geef dit bericht omtrent het heengaan en het afscheid van mevrouw Alice Burkit door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. 

Alice Burkit Suriname Nederland Centrale Markt


Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine