Uitvaart van de in Nederland overleden Rubia Egers zal plaatsvinden in Suriname – foto’s

Rubia Egers Suriname Nederland Utrecht Amsterdam

Zij was mama van Shivaro & Jamairo Hok – Ahin. En pleegmama van Nicole & Christel. Zij was dochter van Theo Egers en Yvonne Valies- van der San.

Op wrede wijze is zij uit het midden van haar geliefden gerukt.  Hierbij wordt bekend gemaakt dat de lieve en zorgzame Rubia Egers is heengegaan in Nederland. Let op: Je krijgt de gelegenheid om afscheid van haar te nemen in Amsterdam. De uitvaart zal plaatsvinden in Suriname. Bekijk het bericht voor alle details en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder, in het bijzonder haar kids, veel power met het veel te jonge verlies.

Hij zal alle tranen van hun ogen afwissen. Er zal geen dood meer zijn, geen verdriet, geen rouw of pijn, want die dingen horen bij de oude wereld die voorbij is. 
Openbaring 21:4

Rubia Eva Egers

Geboren 30-12-1970
Overleden Amsterdam 24-1-2023
In de leeftijd van 52 jaar

Onze lieve, zorgzame, betrokken Rubia is er niet meer. We zullen haar ontzettend missen. In onze herinnering blijft ze voort leven.

Uitvaart

De begrafenis vindt in Suriname plaats. Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent het afscheid in Amsterdam – Nederland. 

Rubia Egers Suriname Nederland Utrecht Amsterdam

Verzoeke geen rouwbeklag aan huis

Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel power toe.

Bekijk de gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Rubia Egers Suriname Nederland Utrecht Amsterdam
Rubia Egers Suriname Nederland Utrecht Amsterdam

Rubia Egers Suriname Nederland Utrecht Amsterdam

Lees ook:


Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine