Uitnodiging voor stille loop voor Raymond Jamairo Ford in Suriname – foto’s & video’s

stille Mars voor Raymond Jamairo Ford Nederland Suriname

Onze Boyler had grootse plannen maar werd tragisch uit het leven gerukt. Tragisch zeer tragisch. Helpen jullie mee met de condoleances voor de familie?

Familie en vrienden organiseren een stille loop voor hem. Bekijk het bericht voor de details. Bekijk tevens de vele foto’s en video’s.  Geef het door aan belangstellenden, vrienden en familie. Wij van FamilieNieuws wensen iedereen heel veel power. Iedereen moet dit weten. Ga naar de stille loop, help mee en verander de onveilige situatie in het verkeer!! Dit kan niet!! Gaarne doorgeven!!

Raymond Jamairo Ford

Velen kennen hem als Bakfietsmobileworstwaren, Boyler of Jamäro Ford. Hij stond bekend als de harwerkende, knappe jongeman die worstenbroodjes en schaafijs verkocht. Hij had grootse plannen maar werd tragisch uit het leven gerukt.

Familie en vrienden organiseren een stille loop. Iedereen is uitgenodigd.  bekijk onderstaande bekendmaking. Aub zoveel mogelijk voor ons delen!!

I.v.m. het tragisch uit ons midden gerukt, van onze zoon, broer, neef, vader en vriend Raymond Jamairo Ford, organiseren familie en vrienden op dinsdag 31 januari 2023 een bloemenhulde op de plek des onheils en wel vanaf 12:00 vm tot 15:00. Van 16:00 tot 18:00 nm zal er in het ressort Flora A een Stille mars gelopen worden door de Mangrasistraat, Floralaan, Fajadjanstr, Licaniastr, Floralaan, Langagrasistraat, Finibitastr eindigend op het sportveld aldaar.

Een ieder die medeleven wenst te tonen en Boyler een warm hart toedraagt, wordt opgeroepen deel te nemen en zo de familie en vrienden een riem onder het hart te steken.

We rekenen op u.

Voor contact en info kan gebeld worden met Clyde Ford 8644627.
Gelieve in fleurige kleding deel te nemen.
Boyler hield van Rood.

Boy Rust in Vrede, we love you en geloof ons, wij laten het Recht op zijn beloop.

Bekijk de vele gedeelde foto’s en video’s:

Made with Square InstaPic


#Boyler #Stilleloop #Eerbetoon #FamilieNieuws #Medeleven
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine