Netflix-serie Lupin – Acteur Adama Niane overleden – buitenland video

lupin acteur Adama Niane Omar sy

Ben je ook zo een Lupin fan? Dan ken je deze acteur vast wel.

Acteur Adama Niane is helaas overleden. Familieleden van de 56-jarige Fransman hebben zijn overlijden bevestigd. Adama is vooral bekend van zijn recente rol in de Netflix-serie Lupin. In die misdaadserie speelde hij huurmoordenaar Léonard. Hij speelde vlak naast de wereldberoemde Comedian Omar Sy. Lees meer in het bericht

#AdamaNiane #NetflixserieLupin #FransActeur #Overlijden #Acteur

Adama Niane, de acteur bekend van zijn rol in de Netflix-serie Lupin en Plus belle la vie, is overleden op 56-jarige leeftijd. De doodsoorzaak is nog onbekend. Niane speelde Léonard, een huurmoordenaar, in Lupin en had eerder hoofdrollen in de thrillers Furie (Get it) en Baise-moi.

Comedian Omar Sy noemde Niane een “geweldige acteur” en vermeldde dat hij het plezier had om met hem te werken.

Bekijk onderstaande video. Let wel: In het Frans:

lupin acteur Adama Niane Omar sy
lupin acteur Adama Niane Omar sy
lupin acteur Adama Niane Omar sy


Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine