“Het was zelfverdediging” Over de dood van de Surinaamse Sumanta Bansi in Nederland

Sumanta Bansi Suriname Nederland Manodj

Iedereen wist het eigenlijk al. Maar eindelijk durft hij zijn daden toe te geven: Hij heeft een einde aan het leven gemaakt van de Surinaamse studente Sumanta Bansi, die bij hem in huis woonde en 8 weken zwanger van hem was. Ze kregen ruzie over geld, dat ze mogelijk had gestolen. Maar….het was zelfverdediging!! Dat zegt hij.

Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de rechtszitting van vanmorgen in Nederland. Geef het door aan belangstellenden. De familie van Sumanta is verdrietig: Zelfverdediging??? Wat denken jullie daarvan

#SumantaBansi #Moord #Veroordeling #Nederland #Rechtszaak #Suriname #hoorn

„Ja, ik ben verantwoordelijk voor haar dood en ja ik heb haar lichaam dezelfde nacht zoek gemaakt.” Dat verklaarde Manodj B vanmorgen tijdens de rechtszitting in Nederland. Ze hadden ruzie vanwege geld. Hij zei ook dat het zelfverdediging was. Hetgeen de nabestaanden heel erg vinden. Dat heeft hun advocaat laten weten.

De 22-jarige Sumanta Bansi werd in februari 2018 door de 43-jarige Manodj B. gedood in Hoorn. Daar logeerde de Surinaamse omdat ze in Nederland studeerde. De familie had zich over haar ontfermt. Bansi was ten tijde van haar dood voor de tweede keer zwanger van Manodj, met wie ze een intieme relatie had

Hij is vorig jaar veroordeeld tot 15 jaar cel voor het moorden van Sumanta. Hij was het daar niet mee eens en is in hoger beroep gegaan, vandaar dat er vandaag weer een zitting was. Zijn vader is vrijgesproken.

De volgende zitting zal op 5 april 2023 plaatsvinden. De nabestaanden zijn erg verdrietig door Manodj’s uitspraken. Het is heel pijnlijk. Vooral omdat Manodj nooit eerder heeft willen praten over de zaak. En nu dit. Zelfverdediging?

Manodj B. is vandaag ook opgenomen in het Pieter Baan Centrum. Hij zal onderzocht worden.

Later meer

Lees onder staande berichten voor meer informatie foto’s en video’s:

Sumanta Bansi Suriname Nederland Manodj


Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine