Onze Emmena Paulus uit Suriname is er niet meer – foto’s

Emmena Paulus Suriname Nederland

Ze was de jongste dochter van wijlen meneer Herman Paulus en mevrouw Christina Paulus – Trehin. Ze mocht maar 44 jaar jong worden.

De familie Paulus heeft het trieste overlijden van de prachtige  Emmena Paulus uit Suriname bekend gemaakt. Bekijk het bericht en de foto’s voor meer informatie. Geef het door aan familie en belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder heel veel power met het verlies.

Emmena Natasha Christine Paulus

Geboren 23 mei 1978
Overleden 19 januari 2023
In de leeftijd van 44 jaar

Uitvaart

De uitvaart heeft plaatsgevonden op donderdag 26 januari 2023. Bekijk onderstaande foto’s voor de details. 

Emmena Paulus Suriname Nederland
Emmena Paulus Suriname Nederland

Bekijk de overige gedeelde foto’s van Emmena Paulus uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Emmena Paulus Suriname Nederland
Emmena Paulus Suriname Nederland

Emmena Paulus Suriname Nederland


Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine