Mijn brada Hugo Sion uit Suriname is heengegaan

hugo Sion Suriname Nederland

Hij was in leven gepensioneerde van LBB

Vandaag nemen familie en vrienden afscheid van Hugo Sion in Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder, in het bijzonder zusje Fransje Cederburg, veel power met het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

#uitvaart #afscheid #Hugosion #paramaribo #familienieuws

Ik heb vaste grond gevonden waarin mijn anker eeuwig hecht. Waar de Geest des Heren is, Daar is vrijheid.
2 Korinthiërs 3:17b

Op dinsdag 17 januari 2023 is na een kortstondig ziekbed door zijn schepper naar huis geroepen, mijn lieve broer, onze oom en grootoom,

Hugo Frans Sion

Op de gezegende leeftijd van 87 jaar.
Hij was in leven gepensioneerde van LBB

Uitvaart

Gisteren was er een singin neti in het KOB-centrum aan de Burenstraat

De uitvaart vindt plaats op vrijdag 27 januari op de begraafplaats Mariusrust aan de Dr. Sophie Redmondstraat. Gelegenheid tot het nemen van afscheid van 15.00 -16.00 uur gevolgd door een rouwdienst van 16.00 – 17.00 uur in de Aula van Mariusrust waarna de teraardebestelling aldaar.

Namens zijn diepbedroefd zusje,

Fransje Cederburg
Kinderen,
Sonja Lisse en familie
Alfred Lisse en familie
Jeffrey Lisse en familie
Carlo Cederburg en familie
Annemarie Cederburg en familie
Maike Cederburg en familie

Rust Zacht lieve broer en oom

hugo Sion Suriname Nederland


Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine