Video – Nederlander verliest leven in het Surinaamse verkeer – politie Suriname

verkeer Suriname Nederland politie

Lees hier het officiële politiebericht. Helpen jullie mee met het condoleren van de familie Koolwijk?

Is het verkeer in Suriname wel veilig voor fietsers? Update: De familie geeft aan dat het niet om Albert gaat maar om zijn broer Kees. Sterkte.

Lees hier het officiële politiebericht over de man die gisteren dodelijk is aangereden door een vrouw achter het stuur. Hij was een gepensioneerde Nederlander.

Lees wat er precies is gebeurd. Bekijk ook de video. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte. Lieve mensen op de fiets, en in de auto, kijken jullie uit!! Is het verkeer in Suriname wel veilig voor fietsers?

Politie Suriname schreef: Bejaarde fietser dodelijk aangereden. De 72-jarige fietser Albert Koolwijk (volgens de familie gaat het om zijn broer Kees) is op dinsdag 24 januari aan de Dr. Sophie Redmondstraat dodelijk aangereden door een personenauto.

verkeer Suriname Nederland politie

Na de melding van een aanrijding tussen een fietser en een auto en dat er sprake was van dodelijk afloop, deden de wetsdienaren van het politiebureau Munder de locatie aan voor onderzoek.

Bij aankomst trof de politie het verkeersslachtoffer Albert dat geen teken van leven meer vertoonde op het wegdek aan. Onderzoek wees uit dat zowel de autobestuurster als de fietser zich in dezelfde rijrichting op de Noordelijke rijbaan over de Dr. Sophie Redmondstraat verplaatsten. Zij kwamen vanuit de richting van de Benjaminstraat gaande richting de van Idsingastraat. Ter hoogte van de doorbraak naar de Maystraat, zou Albert die voorreed vermoedelijk rechts afslaan naar de Maystraat.

Hij kwam bij die handeling op de rijhelft van de automobiliste. Toen hij de personenauto zag aankomen week hij uit naar links en gelijktijdig weer naar rechts. Bij die gelegenheid doorkruiste hij de personenauto met als gevolg de aanrijding. De fietser was vrijwel op slag dood. Een arts stelde officieel de dood van de fietser vast.

De materiële schade aan zowel de fietser als de auto is aanzienlijk. De automobiliste die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs verkeerde niet onder invloed van alcohol.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Albert door de politie afgestaan aan de nabestaanden. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine