Het afscheid van de ‘jarige’ Saskia Gravenbeek in Suriname – foto’s video’s

Afscheid Saskia Gravenbeek Paramaribo Suriname Nederland

Kijk mee naar de indrukkende beelden van het afscheid van de prachtige Saskia – Jakyscha – Gravenbeek uit Suriname. Vandaag zou ze 50 jaar worden. Ze krijgt geen verjaardagsfeestje, maar haar leven wordt vandaag wel gevierd. Precies zoals ze was: Prachtig

Ze wordt door haar kinderen, familieleden en vrienden naar haar laatste rustplaats gebracht. Helpen jullie mee met het condoleren van Zoon Javonne (meer bekend als Tjoel) & dochter Kyara maken mede namens de families Gravenbeek, Pique, Linger, Sen A Kauw en Schipper?

Speciaal voor de familie en vrienden die er niet bij kunnen zijn is er een livestream. Die kun je hier bekijken. Bekijk ook de beelden van de singi neti. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power vandaag. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname

Allen die uw hoop vestigt op de HEER:
Wees sterk en houd moed.

Psalm 31:25

Rip

Saskia Gravenbeek
Ook bekend als Jakyscha

Geboren 25 januari 1973
Overleden 10 januari 2023
In de leeftijd van 49 jaar
Ze was werkzaam bij BOG

Uitvaart

De uitvaart vindt plaats op woensdag 25 januari 2023. De dag waarop ze 50 jaar zou worden. Bekijk onderstaande foto voor alle details. De uitvaart is online bij te wonen. De beelden van de livestream vind je onder de foto. Bekijk daaronder de beelden van de gisteren gehouden singi neti. :

Saskia Gravenbeel afscheid in Paramaribo Suriname Nederland

Livestream uitvaart:

Singineti

Overlijdensbericht

Bekijk de vele gedeelde foto’s en video’s van Saskia Gravenbeek. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Lees ook:

Lees ook:

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine