Help – Ik zoek de beste oogarts voor mijn dochtertje Alyah in Suriname

oogarts Suriname Nederland Paramaribo

“Ik wil niet zo geboren worden! Ik wil als alle andere kinderen zijn!” Hartverscheurend om dat te horen uit de mond van jouw allerliefste. Als moeder wil je het beste voor je kind.

Daarom vraagt mama Gaby Graanoogst uit Suriname de gemeenschap om hulp. Haar dochtertje Alyah heeft een oogaandoening, maar het is onduidelijk wat er precies aan de hand is. Ze maakt zich zorgen. Ze is daarom opzoek naar de beste oogarts in Suriname. Lees haar oproep en geef het door aan eenieder. Wellicht herken je haar verhaal en kun je ook helpen met advies. P.s. De namen van de beste oogartsen kun je ook hieronder plaatsen. Handig voor alle andere mensen die meelezen. Thank you!

#oogarts #Suriname #Paramaribo #ziekenhuis #moeder #dochtertje #oogziekte #gezondheid #medisch

Mama Gaby Graanoogst schreef onderstaande oproep op haar Facebookpagina:

Hi loves
Dit is mijn dochter Alyah.
Ze 8 jaar en ze is heel erg lief. Ze is me troost. Mijn alles. Ze is alles wat ik nodig heb.

Ik wil als alle andere kinderen zijn

Ze vraag me elke keer waarom ze met littekens is geboren en waarom der rechteroog soms rood wordt? Als moeder breekt mijn hart en ik gaf haar als antwoord: je ben zo geboren schat.

Zegt ze tegen me: Ik wil niet zo geboren worden! Ik wil als alle andere kinderen zijn! Omdat iedereen me altijd vraag wat er met mij is? Ze vragen me steeds waarom mijn rechteroog zo rood wordt?

Beste oogarts in Suriname

Als moeder wil ik graag haar oog laten behandelen en heel graag met de beste oogarts in Suriname. De juiste arts die me dochter kan helpen, kunt u mij alstublieft een berichtje sturen. Zodat ik mijn dochter toch gelukkig kan maken?

Delen is lief totdat dit bericht bij de beste oogarts terecht komt.
Hartelijk bedank alvast.

Contact

De moeder van Alyah is te bereiken op Facebook: Gaby Graanoogst klik hier
Je mag ook de lijst met beste oogartsen plaatsen onder ons bericht op social media. Handig voor alle andere mensen die meelezen.

Dit is een foto van Gaby en haar dochtertje Alyah:

oogarts Suriname Nederland Paramaribo


Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine