Video – 30-jarige verliest leven in het verkeer te Paramaribo – Politie Suriname

Politie Suriname verkeer

Triest…in de bloei van zijn leven. Wederom een familie in zeer diepe rouw gedompeld.

Lees hier het officiële bericht van de politie omtrent de dood van deze 30-jarige jongeman. Bekijk ook een video ervan. Geef het door aan belangstellenden. Lieve mensen, wees aub voorzichtig in het verkeer. Denk aan je snelheid. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden veel sterkte met het plotselinge en jonge verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

#verkeersongeval #dodelijkafloop #RingwegZuid #tragisch #verlies

Politie Suriname schreef: Verkeersongeval met dodelijk afloop aan de Ringweg-Zuid. De politie van het bureau Centrum kreeg op zaterdag 21 januari via het Command Center een melding dat er aan de Ringweg-Zuid, een voertuig in de langs de weglopende goot was beland.

De wetsdienaren begaven zich derwaarts en troffen in de flauwe bocht van Ringweg-Zuid een donkergrijs gelakte voertuig met de kop in de trens aan. Een omstander, ene J.T. die het voertuig in de trens zag, ging vervolgens het water in. Ook een brandweerman die het heldhaftig optreden van J.T. opmerkte, besloot hem daarbij bij te staan.

Na het inspannend werk werd door het tweetal werd het 30-jarig slachtoffer Romercio Hatomi, dat geen teken van leven meer vertoonde uit het voertuig gehaald. Een arts stelde officieel de dood van Romercio vast.

Gebleken is dat kort voor het verkeersongeval de autobestuurder Romercio over de Ringweg-Zuid reed. Hij kwam vanuit de richting van de Johannes Vermeerstraat en ging in die van de Oude Charlesburgweg. Ter hoogte van de flauwe bocht verloor de automobilist Romercio door zijn hoge snelheid de controle over de besturing van zijn voertuig. Hij geraakte van de weg en belandde in de langs de weg lopende trens. Vermoedelijk heeft het verkeersslachtoffer door een slag enige tijd het bewustzijn verloren en kwam vervolgens te verdrinken.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Romercio door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

Bekijk ook een video:

Politie Suriname verkeer
Foto binnengekomen via Facebook

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine